Mitä on Fustra?

Fustra on liikuntamuoto, joka saa sinut voimaan paremmin. Se on kehitetty erityisesti avaamaan lihaskireyksiä, olivatpa ne sitten missä kehon osassa tahansa, sekä korjaamaan kehon virheasentoja.

Harjoittelu parantaa kehon hallintaa ja lihastasapainoa sekä vahvistaa ryhtiä tukevia lihaksia, kuten keskivartalon syviä lihaksia. Fustra tuo arkeen hyvinvointia ja tavoitteelliseen urheiluun parempia tuloksia.

Harjoittelu tapahtuu koulutettujen Fustra-ohjaajien valvonnassa ja juuri se takaa edistyksen ja onnistumisen. Kysy rohkeasti lisää ohjaajiltamme.

Sopii lähes kaikille

Fustra-harjoittelu sopii kaiken kokoisille naisille ja miehille, niille jotka eivät ole koskaan harrastaneet liikuntaa sekä kilpaurheilijoille ja kaikille siltä väliltä.

Fustra-harjoittelu sisältää ryhtiä ja yleistä kehonhallintaa kehittäviä harjoitteita sekä yleiskuntoa ja lihaskuntoa parantavia harjoituksia. Olipa tavoitteesi sitten kivunpoisto tai voimatasojen parantaminen, Fustra tarjoaa juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman tavoitteidesi mukaisesti.

Harjoittelu on turvallista ja sopii kaiken ikäisille. Nyt kiireiseen arkeen myös 30 minuutin Fustra-treeniohjelmat.

Aloita Fustra!

Tervetuloa tutustumistunnille. Harjoittelun alussa Fustra-ohjaaja tekee sinulle testit ja yhteisen keskustelun pohjalta tavoitteisiisi sopivan harjoitusohjelman sekä ruokavalion.

Ohjaajan intensiivisen opastuksen avulla liikut oikein ja parannat kehonhallintaasi.

Fustra-1
 

Lue fustraajien kokemuksia!

Kiinnostuitko, lue lisää ja varaa Fustra-tutustumistunti

Fustra esittelykuva

Ohjaajat

fustra-ohjaaja Anna Saaristo
Anna Saaristo

Fustra-ohjaaja

Lue esittely

Olen Anna Saaristo ja toimin Leaf Areenalla Fustra -yksilöohjaajana. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja Personal Trainer (Trainer4you). Käyn itse aktiivisesti kuntosalilla sekä kulutan lenkkitossuja luontopoluilla. 

Fustra -harjoittelulla haluan auttaa ihmisiä saavuttamaan hyvinvoivan ja kivuttoman kehon, keveän arjen sekä parempia treenituloksia. Olipa tavoitteesi mikä tahansa, autan sinua onnistumaan!

fustra-ohjaaja Tytti Sassi
Tytti Sassi

Fustra-ohjaaja

Lue esittely

Olen Tytti Sassi ja kouluttautunut Fustra -yksilöohjaajaksi ja toimin nyt Leaf Areenalla ohjaajana. Olen liikkunut koko elämäni ja kokeillut erilaisia lajeja tanssista crossfittiin. Kilpailin 16-vuotiaaksi asti rytmisessä voimistelussa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla saavuttaen SM-mitalisijoja. Lopetettuani kilpailun kouluttauduin voimisteluvalmentajaksi ja toimin viisi vuotta valmentajana sekä tuomarina lajin parissa.

Haluan auttaa ihmisiä löytämään terveellisen elämäntavan ja poistamaan kivut ja säryt arki-elämästä Fustran avulla. Oli tavoitteesi mikä tahansa, Fustra vie sinut eteenpäin.

Fustra-ohjaaja Roosa Tiihonen
Roosa Tiihonen

Fustra-ohjaaja

Lue esittely
Olen Roosa Tiihonen ja toimin Leaf areenalla Fustra-ohjaajana.
Koulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK), PhysioTrainer (FIHF) ja Fustra-ohjaaja.
Liikunta on lähellä sydäntäni ja itse liikun monipuolisesti. Tällä hetkellä aikaa kuluu etenkin luonnossa ja kuntosalilla.
 
Asiakkaiden onnistumiset ja hymy harjoitusten jälkeen ovat parhaita asioita työssäni. Lähtötilanteesta riippumatta ota rohkeasti yhteyttä tai tule juttelemaan salilla! Parannetaan yhdessä kehosi hyvinvointia kokonaisvaltaisesti Fustran avulla!
Verkkosivujen toteutus: digimediatoimisto salskea