Ryhmäliikuntatiloja Leaf Areenalta löydät yhteensä kolme. Niitä jokaista viilentää tehokas koneellinen ilmastointi ja ne ovat akustisesti optimoidut ja äänieristetyt. Kaikki kolme salia on varustettu studiotason äänentoistolla, kirkasvalovalaistuksella sekä tehostelampuilla tunnelman maksimoimiseksi. Spinning-salimme on varustettu aidoilla uusilla Spinning-pyörillä. Leaf Areena on rento treenipaikka eikä Kuntomaailmassa ei ole  jäsenyyspakkoa.

Ei huolta lapsista treenien aikana

Palveluihimme kuuluu myös lapsiparkki, joten voit tuoda lapsesi valvojien hoivaan Mehukatti Lastenmaailmaan ryhmäliikuntatunneilla käynnin ajaksi. Varaathan hoitoajan Leaf Areenan kahvilasta tai puhelimitse numerosta 010 281 4400 viimeistään päivää aikaisemmin. Lapsiparkki on kanta-asiakkaillemme ilmainen.

Lisää tietoa lapsiparkista

Kattava valikoima kaiken tasoisille liikkujille

Leaf Areenan valikoimiin kuuluvat muun muassa tehokkaat Les Mills -tunnit, Zumba ja omat tuntinsa kahvakuula-treeneille. Tarjolla on siis monipuolinen valikoima eri treenejä niin aktiivi- kuin voimaliikkujillekin.

Varauskalenteri

Tuntikuvaukset

Ryhmäliikuntaohjaajat

Ryhmäliikunta-aikataulut ja ohjeet

Ohjeet

 • Ryhmäliikuntatuntien mahdolliset muutokset päivitetään varauskalenteriin, muista aina varata paikkasi varauskalenterista sekä tarkistaa mahdolliset tuntien muutokset etukäteen.
 • Varauskalenteria voit selata ilman tunnuksia valitsemalla varauskalenterin vasemman palkin ylimmän kohdan "Selaa vuoroja".
 • Varauskalenterissa on varattavissa 80 % tunnin kokonaispaikoista, loput 20 % paikoista jaetaan alakerran kosketusnäytöllä saapumisjärjestyksessä, tunti tulee näkyviin näytölle kahta tuntia ennen ryhmäliikuntatunnin alkua.
 • Tuntien varaaminen onnistuu vain kun sinulla on David Kuntomaailman kymmenen kerran kortti, neljän viikon kortti tai kanta-asiakkuus.
 • Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi: ensimmäisellä kirjautumiskerralla (www.leafareena.fi/varauskalenteri) valitse "unohditko salasanasi?" ja syötä järjestelmäämme antamasi sähköpostiosoite. Saat salasanan sähköpostiisi.
 • Kertakäyntejä ryhmäliikuntatunneille ei voi varata etukäteen.
 • Samanaikaisia varauksia voi olla 10 kpl.
 • Varauksen pystyy poistamaan kun tunnin alkuun on aikaa yli kaksi tuntia, tämän jälkeen varausta ei pysty enää peruuttamaan.
 • Varaukset vapautuvat 10 minuuttia ennen tunnin alkamista, jonka jälkeen varattu paikka on vapaana lunastettavaksi alakerran kosketusnäytöllä. Tule siis ajoissa paikalle!
 • Kolmesta saapumattomasta varauksesta viimeisen kolmen kuukauden aikana, varauskalenterin tunnukset menevät lukkoon.

Kevät 2017 - voimassa 2.1.2017 alkaen

Kadottamon varaukset 6.2.2017 alkaen

Tuntikuvaukset

Ryhmäliikuntakalenteri vaihtuu kolme kertaa vuodessa (syksy, kevät, kesä). Tässä on listattu kaikkien tuntien tuntikuvaukset, vaikka kyseinen tunti ei juuri nyt olisikaan ryhmäliikuntakalenterissa mukana.

AC TC

Areena Cross Training Circuit pitää sisällään liikkuvuus-, voima-, nopeus-, kahvakuula- sekä kestävyysharjoittelua. Täydellinen paketti salikävijöille sekä ryhmäliikkujille. Harjoittelu on tehokasta, mielenkiintoista ja monipuolista. Nostaa sykettä, kuluttaa paljon kaloreita, parantaa voimaa, kestävyyttä ja tekniikkaa.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

AP TC

Areena Power Training Circuit on erinomainen tuki perinteiselle kuntosaliharjoittelulle. Tunnilla ei opetella askelsarjoja vaan keskitytään voimaliikkeisiin BodyPump -tangoilla sekä kahvakuulilla. 

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Areena HIIT

Fyysisesti haastava koko vartalon intervalliharjoitus. Tunnilla tehdään liikkeitä monipuolisesti välineitä käyttäen tai kehon omalla painolla.  Sisältää lämmittelyn ja varsinaisen rankan harjoitusosuuden sekä lopussa kovalla intensiteetillä kahden liikkeen ns. supersarjan. Ei sovi aloittelijoille. 

Tunnin kesto 45 minuuttia.

Army HIIT

Erittäin haastava koko vartalon toiminnallinen harjoitus joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Välineinä voidaan käyttää kaikkea mahdollista! Tunti sisältää lämmittelyn, rankkoja vaihtelevia työosuuksia, sekä kovatempoisia sykettä nostavia intervalliosuuksia. Kahta samanlaista tuntia ei ole. Ei sovi aloittelijoille!

Tunnin kesto 55 minuuttia.

BodyAttack

Tässä energisessä intervallitreenitunnissa yhdistyvät atleettiset aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Energiset ohjaajat ja vauhdikas musiikki motivoivat osallistujia yltämään tavoitteisiinsa. Sopii kaikille, joilla on kohtuullinen kunto. Liikkeet ovat yksinkertaisia, joten sinulla ei tarvitse olla erityisen hyvä koordinaatiokyky.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

BodyBalance

Joogaan ja pilatekseen pohjautuva ryhmäliikuntatunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki. Vahvistaa vatsa- ja selkälihaksia, parantaa tasapainoa ja liikkuvuutta, vähentää lihaskireyksiä ja stressiä.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

BodyCombat

Tehokas tunti jossa yhdistellään liikkeitä eri itsepuolustuslajeista. Bodycombat kohentaa kuntoa ja itsepuolustuskykyä.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

BodyPump

Lihaskestävyystunti, jossa harjoitellaan rytmikkään musiikin tahdissa suurimmat lihasryhmät levytangon ja painojen avulla.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

BodyVive

BodyVive® 3.1 on monipuolinen treeni koko keholle. se on optimaalinen yhdistelmä kunnon kolmesta osa-alueesta: aerobinen ja lihaskunto sekä keskivartalon voima. 

Tunnilla tehdään aerobista kuntoa, lihaskuntoa ja keskivartalon voimaa parantavia liikkeitä kehon omalla painolla ja vastuskuminauhan avulla. BODYVIVE® 3.1 on kaikille sopiva treeni, jossa jokainen voi tehdä liikkeitä omalla kuntotasollaan. Voit itse päättää teetkö tunnista kovan vai kevyen treenin. Vastuskuminauhalla ja kehon omalla painolla tehtävät liikkeet parantavat lihaskuntoa, liikkuvuutta ja aerobista kuntoa. Samalla BODYVIVE® 3.1-tunnin musiikki piristää mieltä, jolloin tunti kokonaisuutena antaa energiaa.

Tunnin aluksi tehdään kehoa lämmittäviä liikkeitä. Lämmittelyä seuraava ensimmäinen varsinainen treeniosio koostuu sykettä nostavista perusliikkeistä, joissa on yhdistetty askelkyykkyjä, kyykkyjä, juoksua ja kevyitä hyppyjä. Tunnin toisessa treeniosiossa tehdään toiminnallista voimaa kehittäviä liikkeitä, joissa käytetään lisätehona vastuskuminauhaa. Tunti päättyy aktiiviseen palautukseen, johon kuuluu kehon hallintaa ja liikkuvuutta parantavia liikkeitä keskivartalolle sekä harjoituksesta palauttavia liikkeitä.

Tunnin kesto 45 - 55 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

Cardio HIIT

Tehokas intervallityyppinen tunti nostaa sykettä ja saa hien pintaan, kehittää hyvin yleiskuntoa, nopeutta ja voimaa. Tunti kehittää aerobista ja anaerobista kestävyyttä sekä aktivoi nopeita lihassoluja. Hyväkuntoisille liikkujille.

Tunnin kesto 45 minuuttia.

CXWorx

Dynaamisten lihaskuntoliikkeiden avulla vahvistetaan vatsa- selkä- ja pakaralihaksia, mikä parantaa myös yleistä hyvinvointia. Nopea ja tehokas treeni, haastava harjoitus sekä lihaksille että keskittymiskyvylle.

Tunnin kesto 30 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

FasciaTraining

FasciaTraining on kokonaisvaltaista toiminnallista liikkuvuus- ja liikehallintaharjoittelua, jonka tavoitteena on voimantuoton, tasapainon ja koordinaation sekä liikkuvuuden paraneminen. FasciaTraining on dynaamista liikkuvuusharjoittelua, toiminnallista tasapaino- liikehallintaharjoittelua sekä rentoutumista.

Tunnin kesto 45 minuuttia.

Foamroller

Kehonhuoltotunti. Tunnin tarkoitus on hieroa ja venyttää pehmytkudoksia sekä laukaista lihasten ja lihaskalvojen jännityksiä rullan avulla. Rentouttava tunti sopii kaikille ja on rauhallinen sekä hyväksi keholle.

Tunnin kesto 45 minuuttia.

Kahvakuula

Toiminnallisen harjoittelun tunti, liikkeissä käydään koko keho tehokkaasti läpi. Kahvakuula on monipuolinen liikuntaväline, jolla voi lisätä voimaa, liikkuvuutta, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Kahvakuulien painot 4 kg, 6 kg, 8 kg, 12 kg, 16 kg sekä 20 kg. Rankka tunti.

Tunnin kesto 40 - 55 minuuttia.

Kahvakuula Helppo

Kahvakuulalla harjoittelu sopii sekä naisille että miehille, eikä sen aloittaminen vaadi jo valmiiksi hyvää kuntoa tai liikkuvuutta. Tunnilla tehdään monipuolinen lämmittely ja keskitytään lajiin tutustumiseen sekä tekniikan opetteluun. Kahvakuulan avulla voi lisätä voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Kahvakuula Helppo -tunti on tarkoitettu erityisesti vasta-alkajille ja lajiin tutustumiseen sekä perusliikkeiden tekniikan opetteluun. Tunnilla keskitytään peruskahvakuulaliikkeiden tekniikkaan ja hallintaan. Tunti on hieman muita kahvakuulatunteja kevyempi ja helpompi, hyvä tunti aloittaa kahvakuulailu.

Tunnin kesto 45 - 55 minuuttia.

Kahvakuula Keskitaso

Kahvakuulalla harjoittelu sopii sekä naisille että miehille, eikä sen aloittaminen vaadi jo valmiiksi hyvää kuntoa tai liikkuvuutta. Kahvakuulan avulla voi lisätä voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Keskitason tunnilla keskitytään enemmän tehokkaaseen ja monipuoliseen  harjoitteluun. On hyvä käydä ensin Kahvakuula  Helppo -perustunnilla ennen keskitason tunnille osallistumista. Tällä tunnilla oletetaan jo kaikkien osaavan perustekniikat.

Tunnin kesto 45 - 55 minuuttia.

Kahvakuula Haastava

Tämä tunti on kahvakuulatunneista intensiteetiltään rankin ja haaastavin. Tunnilla käytetään ns. kisakuulia. Tunti rakentuu alkulämmittelyyn, työstöosuuteen sekä loppujäähdyttelyyn. 

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Kehonhuolto

Kehonhuolto on 45 minuuttia kestävä, kaikille sopiva tunti, jonka tarkoituksena on ennen kaikkea parantaa liikkuvuutta ja omaa kehontuntemusta. Tunti koostuu erilaisista kehonhuoltotekniikoista ja sisältää usein jonkun teeman joka vaihtelee pari kertaa kauden aikana. Jos treenaat paljon, arkesi on kuormittavaa, kaipaat liikuntaasi monipuolisuutta ja haluat että kehosi voi hyvin, on tunti juuri sinulle oikea!

Tunnin kesto 45 minuuttia.

Kehonmuokkaus

Kehonhuolto tunnilta saat liikettä ja liikkuvuutta. Pienen alkulämmittelyn jälkeen tunnilla tehdään kokonaisvaltaista toiminnallista liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua. Tavoitteena on tasapainon ja koordinaation sekä liikkuvuuden paraneminen. Tunti sopii kaikille. Tunti ei sisällä hyppyjä eikä vaikeita askelsarjoja.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokas treeni, jossa etenkin yläselkä, hartiaseutu ja kädet saavat harjoitusta. Kuntonyrkkeily kehittää myös reaktionopeutta, kestävyyttä ja lihaskoordinaatiota. Tunnilla harjoitellaan turvallisesti lyöntejä ja niiden yhdistelmiä. Harjoitukset alkavat lämmittelyllä ja venyttelyllä. Kunto-osuus tehdään pareittain pistareihin lyöden. Tunnin lopussa tehdään lihaskuntoharjoituksia. Kuntonyrkkeily on kaikille soveltuva ja turvallinen harjoitusmuoto, joka ei vaadi aiempaa kokemusta kamppailu-urheilusta.

 • Harjoitusvarusteeksi soveltuvat sisäpelikengät ja joustavat vaatteet.
 • Saat tunnilla tarvittavat nyrkkeilyhanskat salilta.
 • Tunnin kesto 55 minuuttia.
 • Tunti vedetään Leaf Areenalla Turku Muay Thain ( TMT ) omissa tiloissa, lisätietoa http://turkumuaythai.com

Kuntothainyrkkeily

Kuntothainyrkkeily on tehokas harjoitustunti, jossa sekä ylä- että alavartalo saavat harjoitusta. Kuntothainyrkkeily kehittää myös reaktionopeutta, kestävyyttä ja lihaskoordinaatiota.  Kuntothainyrkkeilyssä harjoitellaan thainyrkkeilyn helppoja tekniikoita kuten lyöntejä, potkuja, torjuntoja ja liikkumista. Harjoitukset alkavat lämmittelyllä ja venyttelyllä. Kunto-osuus tehdään pareittain tyynyihin lyöden ja potkien. Tunnin lopussa tehdään lihaskuntoharjoituksia. Kuntothainyrkkeily on kaikille soveltuva ja turvallinen harjoistusmuoto, joka ei vaadi aiempaa kokemusta thainyrkkeilystä.

 • Harjoitusvarusteeksi soveltuvat joustavat vaatteet, tunnilla ei käytetä kenkiä.
 • Saat tunnilla tarvittavat nyrkkeilyhanskat salilta.
 • Tunnin kesto 55 minuuttia.
 • Tunti vedetään Leaf Areenalla Turku Muay Thain ( TMT ) omissa tiloissa, lisätietoa http://turkumuaythai.com

Pilates

Parantaa ryhtiä, hengitystä ja stressin hallintaa. Vahvistaa keskivartalon lihaksia ja lisää voimaa syviin lihaksiin.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

PowerBall

Isolla jumppapallolla tehdään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä sekä liikkuvuutta ja tasapainoa kehittäviä liikeitä. Tunti sopii kaikille.

Tunnin kesto 45 minuuttia, johon yleensä lisätää 15 minuutin venyttelyosuus.

SH'BAM

Irrottele uusimmalla ryhmäliikuntatunnilla. Ihastu hauskoihin liikkeisiin ja koe tanssin iloa. Yksinkertaiset, mutta kuuman trendikkäät tanssiliikkeet tekevät SH`BAMin – tunnista täydellinen tapa kohottaa kuntoa ja samalla koet olevasi tanssiparketin tähti – vaikka se ei olisikaan tyypillistä sinua. Sopii kaikille!

Tunnin kesto 45 minuuttia.

Spinning Basic

Sopii hyvin aloittelijoille. Opetellaan pyöräilyn tekniikoita mukaansa tempaavan musiikin tahdissa.

Tunnin kesto 45 minuuttia.

Turun alueen ainoana liikuntakeskuksena tarjoamme aidon alkuperäisen Spinningin parhailla ja uusimmilla Spinning-pyörillä sekä lisensoiduilla Spinning-ohjaajilla. Tehokasta ja vaihtelevaa peruskestävyyttä ja vauhtikestävyyttä lisäävä aerobinen harjoittelu.

Spinning Cardio

Vauhtikestävyystunti, jossa poljetaan monipuolisesti eri tekniikoita käyttäen.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Turun alueen ainoana liikuntakeskuksena tarjoamme aidon alkuperäisen Spinningin parhailla ja uusimmilla Spinning-pyörillä sekä lisensoiduilla Spinning-ohjaajilla. Tehokasta ja vaihtelevaa peruskestävyyttä ja vauhtikestävyyttä lisäävä aerobinen harjoittelu.

Spinning Intervalli

Vaihtelevia tekniikoita käyttäen sykevaihteluja. Sopii vaativammallekin harjoittelijalle.

Tunnin kesto 55 - 75 minuuttia.

Turun alueen ainoana liikuntakeskuksena tarjoamme aidon alkuperäisen Spinningin parhailla ja uusimmilla Spinning-pyörillä sekä lisensoiduilla Spinning-ohjaajilla. Tehokasta ja vaihtelevaa peruskestävyyttä ja vauhtikestävyyttä lisäävä aerobinen harjoittelu.

Spinning Race Day

Tule mukaan polkemaan hyvässä hengessä kolme tuntia ja ylittämään itsesi. Useampi ohjaaja ohjaa oman osuutensa.

Tunnin kesto 180 minuuttia.

Turun alueen ainoana liikuntakeskuksena tarjoamme aidon alkuperäisen Spinningin parhailla ja uusimmilla Spinning-pyörillä sekä lisensoiduilla Spinning-ohjaajilla. Tehokasta ja vaihtelevaa peruskestävyyttä ja vauhtikestävyyttä lisäävä aerobinen harjoittelu.

Sprint

Kovatehoinen sisäpyöräilyharjoitus Sprint on kehitetty vastaamaan nykyajan kuntoilijoiden korkeita odotuksia kuntokeskusten tarjoamia liikuntapalveluita kohtaan. Sprint on 30 minuuttia kestävä intervallityyppinen sisäpyöräilyharjoitus, jossa asiakkaat keskittyvät vetämään intervallit niin kovaa kuin jaksavat periaatteella ”maksimaaliset tulokset minimaalisessa ajassa”. Yksi kouluttajistamme kiteytti harjoituksen luonteen testattuaan Sprint-tuntia ONE LIVE -tapahtumassa sanomalla, että ”vedät 15 intervallia ihan täysillä ja sitten se on ohi”
 
Tunnin kesto: 30 minuuttia.

TRX

TRX-tunnilla kehität toiminnallista voimaa, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä syviä vatsalihaksia. Tunti sopii kaikille kuntosalitreenaajille sekä ryhmäliikunnan aktiivikäyttäjille!

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

TRX Kiertoharjoittelu

TRX Kiertoharjoittelu -tunnilla tehdään liikkuvuus-, voima-, nopeus-, kestävyys- sekä tasapainoharjoittelua. Apuvälineinä ovat pääasiassa TRX-nauha, mutta myös kahvakuula, Spinning-pyörä ja MFC-pallo. Tunti on funktionaalista treenaamista ja siten tehokasta, mielenkiintoista, monipuolista ja haastavaakin. Intensiivisellä treenaamisella saat sykkeen ylös, jolloin kulutat kaloreita ja hapenottokykysi kehittyy. Tunti sopii myös ensikertalaisille, sillä liikkeet opastetaan tunnin alussa.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Venyttely

Rentouttavassa venyttelyssä pyritään lisämään lihasliikkuvuuksia sekä edistämään lihastenpalautumista.

Tunnin kesto 30 - 45 minuuttia.

Zumba Fitness

Hauskaa ja tehokasta! Mukaansa tempaava musiikki merengue, salsa, reaggeton, sekä cumbia joihin jokainen ohjaaja kehittää omat koreografiansa. Syke nousee ja hiki tulee huomaamatta.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

Zumba Masterclass

Hauskaa ja tehokasta! Mukaansa tempaava musiikki merengue, salsa, reaggeton, sekä cumbia joihin jokainen ohjaaja kehittää omat koreografiansa. Syke nousee ja hiki tulee huomaamatta.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

Ryhmäliikuntaohjaajat

img_5332_290
Kirsi Ahonen

Kuntosalivastaava, Kuntovalmentaja, Ryhmäliikuntaohjaaja

010 281 4410

kirsi.ahonen@leafareena.fi

Lue esittely

Kuntovalmentajien naisvoiman määrä vastaa kahta ronskia äijäenergialla terästettyä kuntovalmentajaa. Kirsin yli 20 vuotta kestänyt urheiluhistoria on kirjoitettu keihäspelloilla. Kirsi aloitti työnsä Leaf Areenan kuntovalmentajana vuonna 2009 keihäänheittouransa päätteeksi.

Kirsi on kuntovalmentajana äärimmäisen tuloshakuinen ja suhtautuu työhönsä intohimoisesti, joten hänen ohjauksessaan syntyy vain parhautta. Parempaa kuntoa kaipaavalle Kirsin valmennus on loistava tapa onnistua tavoittessaan.

anni_allen
Anni Allèn

Ryhmäliikuntaohjaaja

Lue esittely

Iloisena ja räväkkäänä ohjaajana tunnettu Anni on runsaan kokemuksen omaava ryhmäliikunnan ohjauksen rautainen ammattilainen. Takataskuun Annille on vuosien saatossa kerääntynyt muun muassa LES MILLS BODYCOMBAT™, BODYPUMP™, BODYVIVE™ ja CXWORX™ -lisenssit. Annin tunneilla pusket itsestäsi viimeisetkin mehut ulos varmassa ja turvallisessa ohjauksessa hauskuutta tietenkään unohtamatta!

mia_aminne
Mia Åminne

Kuntovalmentaja, Ryhmäliikuntaohjaaja

040 684 8158

mia.aminne@leafareena.fi

Lue esittely

Tällä pirteällä ja iloisella energiakimpulla on pitkä jalkapallo- ja salibandytausta, mutta nykypäivänä löydät Mian joko salilta tai juoksupolulta. Mia on ryhmäliikuntaohjaaja, lisensoitu FAF personal trainer sekä koulutettu crossfit Level 1 ohjaaja. Monipuolisuus ja tehokkuus ovat hänen avainsanansa niin kuntovalmennuksessa kuin ryhmäliikuntatunneillakin.

Mikäli haluat treenata på svenska, onnistuu se Mian kanssa!

Asenne ratkaisee!

katarina_hemling
Katarina Hemling

Kuntovalmentaja, Ryhmäliikuntaohjaaja, Ryhmäliikuntavastaava

044 099 3446

katarina.hemling@leafareena.fi

Lue esittely

Koulutukseltaan Katarina on liikunnanohjaaja (Solvallan urheiluopisto), tällä hetkellä hän opiskelee ravitsemuksen aine- ja perusopintoja (avoin yliopisto, Kuopion Yliopisto). Koulutuksia on mm. TRX- koulutus, kahvakuula -koulutus sekä lukuisia muita ryhmäliikunnan koulutuksia vuosien varrella.

Katarina on pitkän linjan ryhmäliikuntaohjaaja ja kouluttaja. Hän on kouluttanut mm. Nuoressa Suomessa lastenliikuntaa v. 1994 ja toiminut FAF (FItness of Academy in Filandin) kouluttajana vuodesta 1999. 

Ohjausvuosia kertynyt jo reilusti yli 20 ja tunteja hän on ohjannut monipuolisesti helpoista haastaviin. Tämän hetken suosikkitunti on SH'BAM.

Kuntovalmentajana/ personaltrainerina hän on toiminut vuodesta 2004. Energinen ja iloinen itsensä haastaja haluaa myös haastaa sinut. Ensimmäiset BodyFitness SM-kisat vuonna 2013 toivat sijan 9. ja SM-kultaa Bodyfitness master +45 sarjassa vuonna 2015 sekä samana vuonna EM kisoissa sijoitus 9. ja matka jatkuu edelleen.

Mottona You Can Do It.

tyontekija_default_290
Henna Kammonen

Ryhmäliikuntaohjaaja

minna_karvinen
Minna Karvinen

Ryhmäliikuntaohjaaja

tyontekija_default_290
Katja Klimenko-Nuorela

Ryhmäliikuntaohjaaja

Lue esittely

Ohjaan Leafillä spinningiä ja lisäksi barrea ja pilatesta. Oma lajitaustani löytyy maantiepyöräilystä ja baletista. Haluan pitää tuntini mielenkiintoisina ja innostavina. Tavoitteenani on saada jokainen liikkuja haastamaan itsensä reippaalla ja positiivisella meiningillä. Iloisin mielin tervetuloa treenaamaan!

veera_koistinen
Veera Koistinen

Ryhmäliikuntaohjaaja

Lue esittely

Veeran vahva urheilutausta on tuonut intohimoa ihmisten kanssa liikkumiseen ja kuntosaliohjaajana Veera kokee liikunnan voimavarana.

Kiinnostus ihmisten hyvinvoinnista ja terveydestä alkoivat hoitoalalla työskennellessä ja energisen Veeran ammattitaitoinen ote ohjata tunteja näkyvät tekniikkaan ja kehontuntemukseen keskittyen.

Vauhtia ja itsensä haastamista ei kuitenkaan unohdeta tunneilla ja Veeran kanssa pääsee liikunnan iloa jakamaan mm. spinning -pyörän selässä sekä Les Mills BodyAttack ja CXWorx tuntien muodossa.

img_5358_290
Hemmo Kuusisto

Kuntovalmentaja, Ryhmäliikuntaohjaaja, Urheiluhieroja

040 411 4243

hemmo.kuusisto@leafareena.fi

Lue esittely

Hemmo on monipuolinen vuonna 2011 Leaf Areenalla aloittanut, kouluttautunut Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja ja Urheiluhieroja. Tällä koko ikänsä urheilleella ikiliikkujalla on hyvä anatomian tuntemus sekä puhtaat suoritustekniikat hallussa, niin yksilö- kuin ryhmäliikuntatunneillakin. Laaja tietotaito myös juoksun saralla, kouluttautunut toiminnallisen harjoittelun, kahvakuulan ja TRX:n parissa. Valmentajana innostavan monipuolinen ja vaativan kannustava. Avaimet onnistumiseen. Liikkeelle!

anna_lilja
Anna Lilja

Ryhmäliikuntaohjaaja

maaret_lindholm
Maaret Lindholm

Kuntovalmentaja, Ryhmäliikuntaohjaaja

010 281 4410

Lue esittely

Maaret on nuorta mimmienergiaa edustava ryhmäliikuntaohjaaja sekä kuntovalmentaja. Hän on lisensoitu FAF personal trainer ja TRX-ohjaaja. Reippaalla ja iloisella asenteella Maaret luo treenistä tehokkaan ja monipuolisen. Yhdessä Maaretin kanssa saat pysyviä tuloksia aikaan niin ryhmäliikuntatunneilla kuin kuntovalmennuksessakin. Positiivisella energialla eteenpäin!

tyontekija_default_290
Fanny Öhrnberg

Ryhmäliikuntaohjaaja

tyontekija_default_290
Anton Romanov

Ryhmäliikuntaohjaaja

010 281 4410

anu_seren
Anu Serén

Ryhmäliikuntaohjaaja

Lue esittely

Tämä iloinen ja energinen tapaus on koulutettu ryhmäliikuntaohjaaja ja personal trainer. Anun pitkä ohjaustausta erilaisten liikuntatuntien parissa on laaja ja edelleen ohjattavia ryhmäliikuntatunteja löytyy tällä tytöllä hyvin monipuolisesti. Urheiluhierojaksi koulutettu Anu on myös terveydenhuollon ammattilainen ja hän osaa pitää huolta asiakkaiden turvallisesta treenaamisesta. 

Ohjattavia tunteja tällä hetkellä mm. Les Mills Body Combat, SH'BAM ja Body Pump, Vatsa-Pakarahiit, Cardio HIIT ja Kahvakuula Helppo.

Treenaaminen on myös Anun omaa mielipuuhaa ja aito mielenkiinto treenien onnistumiselle on se juttu.

Ryhmässä liikkuminen on parasta, kivaa ja tuloksellista!

Sivuston suunnittelu ja toteutus: