Golf sisäharjoitteluhalli sulkee ovensa tältä kaudelta 30.4.2022 klo: 16:00.
Avaamme hallin taas jälleen loka-marraskuu vaihteessa sään mukaan.

Hyvää golf-kevättä kaikille!

Harjoittele talvikausi Leaf Areenan lämmitetyssä Golf Sisäharjoitteluhallissa. Leaf Areenan Golf Sisäharjoitteluhalli tukee vahvasti Leaf Areenan Golfmaailmaa talvikuukausina.

Leaf Areenalta löydät Golf Simulaattorin, 14 lyöntipaikan Golf Sisäharjoitteluhallin sekä 100 neliön lähipelialueen, joka sisältää erillisen Par 2 -radan sekä 9-reikäisen minigolf-radan. Sisäharjoitteluhalliin voit tulla pelaamaan kertalipulla, 10 kerran kortilla, kausikortilla tai Golf VIP-kortilla. Golf Sisäharjoitteluhalli sopii hyvin myös osaksi TYKY-toimintaa ja yritysryhmien aktiviteettia. Sisäharjoitteluhallin voi vuokrata myös opetuskäyttöön ja siellä on mahdollista harjoitella pesäpalloakin.

Katso vapaat ajat varauskalenterista tai tiedustele puhelimitse Leaf Areenan keskuksesta, puh. 010 281 4400.

IMG_4722
_MG_9657

Golf VIP-kortti

Golf VIP-kortilla harjoittelet rajattomasti Golf Sisäharjoitteluhallissa, Golf Lähipelialueella sekä David Kuntomaailman kahdella kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla. Ei sisällä Golf Simulaattorin käyttöä.

Golf VIP-kortti on suunniteltu talviharjoitteluun. Talven aikana voit parantaa liikkuvuutta, lihaksistoa sekä harjoitella lyöntejä ja putteja seuraavaa kesäkautta varten.

Lisätietoa Golf VIP-kortista.