Pelaajat

rikumattilaRiku Mattila

Riku on Forssassa syntynyt ja kasvanut vastikään 30 vuotta täyttänyt ammattilaisgolffari. Riku majailee nykyään Turussa ja pelihommien ohella valmistuu syksyllä 2015 tradenomiksi Turun Ammattikorkeakoulusta. Tämä kausi Rikulla kuluu pääasiassa Suomen kilpakentillä, mutta tähtäin hänellä on edelleen isommilla kentillä. Kokemusta Mattilalle on kertynyt Nordic Leaguesta, Saksan kiertueesta ja Challenge Tourilta.

Oona Vartiainen

oonavartiainenOona on 22 vuotta vanha ja kotoisin Turusta. Oona pelaa ensimmäistä kauttaan ammattilaisena ja hänen työpaikkanaan on "Let Access Series", eli naisten toiseksi korkein kiertue Euroopassa. Vartiainen saavutti ensimmäisen ammattilaisvoittonsa kesäkuussa 2015 Ranskassa. Oonan kotiseura on Kankaisten Golf. Mottona Oonalla on "Nauti hetkestä".

Joonas Granberg

Joonas on turkulainen 28-vuotias golffari, joka pelaa ammatikseen kahdeksatta vuotta. Kokemusta Joonakselle on kertynyt Asian Tourilta vuosilta 2011 - 2014, josta taskussa on Selangor Masters turnauksen voitto vuodelta 2011. 2015 vuoden aikana Joonas pelaa pääasiassa Finnish Touria ja keskittyy treenaamiseen saavuttaakseen tavoitteensa päästä European Tourille.

Kentät

kgm

Kankaisten Golfpuisto
www.kgm.fi

agn

Aurinko Golf
www.aurinkogolf.fi