Mikä on Leaf Areena?

Luultavasti oletkin kuullut nimen Leaf Areena, mutta mitä muuta tiedät tästä makealta kuulostavasta paikasta.

Tässä muutama pointti: Leaf Areena sijaitsee Hellaksen vanhassa lakritsitehtaassa Turun Kärsämäessä ja tarjoaa kaikille asiakkailleen liikuntaa ja elämyksiä 10 000 neliömetrin tiloissaan. Leaf Areena onkin Turun alueen suurin koko perheen liikunta- ja elämyskeskus vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä keskustasta.

Avasimme ovemme kaikille liikunnan nälkäisille maaliskuussa 2009 ja siitä asti olemme saaneet erinomaista palautetta asiakkailtamme. Leaf Areena on ennen kaikkea rento paikka liikkua ja harrastaa, emmekä vaadi asiakkailtamme jäsenyyspakkoa tai vuosien sitoutumista. Ilmaista parkkitilaa löytyy sadoille autoille, vaikka toki kannustamme asiakkaitamme saapumaan paikalle liikunnallisemmin keinoin.

Leaf Areenalta löydät myös Forever Kuntoklubin…

Leaf Areenan alimmassa kerroksessa sijaitseva Forever Kuntoklubi tarjoaa kuntosalikävijöille 2000 uutukaista neliötä tehokasta harjoittelutilaa. Lisäkapasiteettia tarjoilee 400 neliön yläsalimme, Kadottamo – joten tilaa kuntoilulle löytyy Leaf Areenan jokaisena aukiolopäivänä.

Leaf areena alakerran kuntosalin parven nurkasta
IMG_2218

... Forever Padel Club

Lajissa yhdistetään tenniksen ja squashin ominaisuuksia. Se on hauska ja sopivan haastava laji kunnon kohottamiseen ja soveltuu lähes kaikille kiinnostuneille. Koska Padelia pelataan aina nelinpelinä, se on luonteeltaan selvästi sosiaalisempi peli kuin yksikään muu mailapeli.
Forever Padel Clubilla on neljä sisäkenttää.

... ja Peliareenat

Kolmella peliareenallamme voidaan järjestää suurenluokan turnauksia arkisin aamusta iltapäivään tai viikonloppuisin koko päivän ajan. Leaf Areenalla järjestetään vuosittain Turun alueen isoimpia salibandyturnauksia.

P1050069