samuel-salonen
Samuel Salonen

Urheiluhieroja
040 022 5012

samuel.salonen@foreverfysio.fi

Olen Samuel Salonen ja toimin Leaf areenalla hierojana. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi vuonna 2017. Minulla on laaja urheilutausta, mikä sai minut alunperin kiinnostumaan hierojan ammatista.

Olen aidosti kiinnostunut asiakkaideni hyvinvoinnista ja sen edistämisestä. Huomioin sinun tarpeesi ja käynnin tavoite määräytyy aina alkuhaastattelun pohjalta.

Alani ammattilaisena uskon, että osaamiseni auttaa sinua edistämään hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti.

Minut tavoittaa Leaf areenalta joka arkipäivä. Varaa aika ja tule tutustumaan, niin parannetaan hyvinvointiasi hieronnan avulla toiveidesi pohjalta ja kehoasi kuunnellen!

Fysioterapeutti Saara Benlamine
Saara Benlamine

Fysioterapeutti
044 534 9876

saara.benlamine@foreverfysio.fi

Olen fysioterapeutti Saara Benlamine ja minut löytää Leaf areenalta.

Tarjoan sekä fysioterapia-, että hierontapalveluita.

Olen fysioterapeuttina asiakaslähtöinen ja näen ihmisen kokonaisuutena. Terapian prioriteettina ovat aina asiakkaan toiveet ja tavoitteet joihin pääsemistä työstämme yhdessä.

Koen, että terapeuttina suurin vahvuuteni on tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa, ja vankka kiinnostukseni aiheeseen antaa minulle hyvät eväät erikoistua niihin. Tavoitteenani lähitulevaisuudessa on myös jatko-kouluttautua urheilufysioterapeutiksi.

Omana harrastuksenani on frisbeegolf jota harrastan useamman kerran viikossa. Kuntosaliharjoittelu tukee myös tärkeää harrastustani.

Nuorempana olen harrastanut useita eri lajeja kuten ratsastusta, koripalloa, taitoluistelua ja voimistelua.

Jos ajanvarauksesta ei löydy sinulle mieluista aikaa voit olla minuun suoraan yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Katsotaan yhdessä aika, joka juuri sinulle sopii!

severi-wallin
Severi Wallin

Urheiluhieroja
044 383 9333

severi.wallin@foreverfysio.fi

Olen urheiluhieroja ja osteopaattiopiskelija Severi Wallin. Valmistuin vuonna 2016 Tampereen urheiluhierojakoulusta ja aloitin vuonna 2020 opiskelut osteopaattikoulu Atlaksessa. Työskentelin ennen kotipaikkakunnallani Huittisissa, sekä olen tehnyt töitä eri urheiluseuroissa. Nyt laajennan toimintaani Turkuun Leaf areenalle.
 
Minulla on laaja urheilutausta ja tätä kautta laaja tietämys eri urheiluvammoista ja niiden ennaltaehkäisystä. Omien loukkaantumisten kautta minulla heräsi kiinnostus hakea urheiluhierojakouluun ja tämän jälkeen lukemaan osteopatiaa.
 
Minä olen Leaf areenalla joka arkipäivä joten tule ja tutustu meidän toimintaan ja parantamaan päivääsi hieronnalla, fysioterapialla tai laajoilla harrastus mahdollisuuksilla!

Fysioterapeuttimme selvittää mm.

  • Mikä ongelman aiheuttaa? 
  • Kuinka pitkään toipuminen kestää? 
  • Mitä voit itse tehdä helpottaaksesi ongelman poistumista? 
  • Mitä fysioterapeutti voi tehdä helpottaakseen ongelman poistumista? 

Fysioterapiassa opit mistä kipu johtuu

Fysioterapia on asiakkaan auttamista kivun tai toiminnan haitan poistamiseen. Tärkeintä on opettaa asiakas ymmärtämään, mistä kipu johtuu. Toimenpiteiden lisäksi keskitytään ihmisen toiminnan muuttamiseen pitkällä aikavälillä, jotta vaivat eivät palaisi.

Miksi fysioterapiaan?

Fysioterapian keinoin pystymme auttamaan kivun poistumisessa, toiminnan haitan korjaamisessa sekä suorituskyvyn lisäämisessä. Pysyvä muutos vaatii asiakkaan tueksi ammattilaisen, joka luo yhdessä asiakkaan kanssa selkeän tavoitteen ja suunnitelman sen saavuttamiseksi. Lyhyen aikajänteen tavoitteilla opettaminen ei vielä ohjaudu käyttäytymiseen ja palaamme usein alkupisteeseen, mutta pidempikestoinen suunnitelma mahdollistaa opitun asian ohjautumisen arkeen.

Forever Fysion ammattilaiset ovat koulutettu tutkimaan liikettä ja siinä ilmeneviä haasteita, käytämme manuaalista terapiaa avustamaan kivun hoidossa ja liikerajoitteiden vähentämisessä.

Kipuun pitää reagoida

Suomalaisista yli miljoona kärsii pitkittyneistä kivuista, jotka johtuvat tyypillisimmin tuki- ja liikuntaelimistä. Tunne syntyy aivoissa, jonne ympäri kehoa sijaitsevat hermoradat välittävät sähköisen viestin kehon poikkeavasta tilanteesta. Impulssin on tarkoitus suojella ihmistä ja kertoa, että nyt olisi syytä muuttaa jotakin.  

Kivun henkiset vaikutukset

Kipuun voi liittyä tunne pelosta, joka johtaa ihmisen käyttäytymisen muutokseen. Siksi ihminen alkaa välttämään asioita, jotka voivat aiheuttaa tai pahentaa kivun tunnetta. Turvautuminen ammattilaisen apuun riittävän varhaisessa vaiheessa ohjaa ihmisen käytöstä oikeaan suuntaan.

Harmillisina sivuvaikutuksina ovat liikunnan vähentymisen lisäksi mm. energiatason väheneminen, yöunien heikentyminen sekä stressin lisääntyminen. Mainitut tekijät lisäävät ihmisen epävarmuutta itseensä ja ympärillä oleviin ihmisiin. Kivun tunnetta voidaan arvioida ja seurata erilaisilla mittareilla, joista tunnetuin on 0-10 mittaus, jossa yli viiden arvo vaatii reagointia. Fysioterapia on tärkeää kivunhoitosuositusten mukaisessa lääkkeettömässä hoidossa.  

Fysioterapeutin tehtävänä on selvittää:

  • Mikä ongelman aiheuttaa? 
  • Kuinka pitkään toipuminen kestää? 
  • Mitä asiakas voisi itse tehdä helpottaakseen ongelman poistumista? 
  • Mitä fysioterapeutti voisi tehdä helpottaakseen ongelman poistumista? 

Fysioterapia auttaa, hoitaa ja opettaa

Ongelman syyn etsiminen vaatii laajaa anatomian ja biomekaniikan osaamista, mutta myös ihmisen biopsykososiaalisen kokonaisuuden hahmottamista. Puuttumalla oireen syyhyn autamme asiakasta saavuttamaan pysyvän muutoksen. 

Käytössämme on viimeisin tutkimustieto kivusta, liikkeen ja liikkeenkontrollin häiriöiden tunnistamisesta sekä korjaamisesta. Lisäksi manuaalinen terapia nopeuttaa kivun poistumista ja liikkeen normalisointia. Pysyvään muutokseen tarvitaan aina aikaa sekä selkeä tavoite. Fysioterapian keskeistä on asiakkaan toiveiden huomioiminen, kannustava ja motivoiva lähestymistapa muutokseen. Kyse ei ole vain kivun hoitamisesta vaan suorituskyvyn palauttamisesta ja lisäämisestä.  

Fysioterapeutti on terveydenhuollon ammattilainen, joka tuntee tarkoin ihmiskehon anatomian ja biomekaniikan. Hänen osaamisalueeseensa kuuluu eri kipumekanismien tunnistaminen ja hoitomuodon valinta niiden mukaan. Kohtaamme aina asiakkaamme biopsykososiaalisena kokonaisuutena. Toisin sanoen liikunta, ravinto, stressi sekä edeltävät tuki- ja liikuntaelinten ongelmat huomioidaan hoidossa. 

Miten kipua hoidetaan fysioterapiassa?

Särkylääkkeillä tai käsittelyllä voimme saada hetkellisen muutoksen aikaan, mutta on oltava keinoja myös puuttua kiputilan aiheuttaviin mekanismeihin. Fysioterapiassa liikekontrolliharjoitteet ovat tehokas tapa hoitaa kipua liikkeen kautta, kun taas manuaalinen terapia keskittyy paikallisesti kivun rauhoittamiseen. Oman toiminnan muutos fysioterapeutin ohjauksella vaatii aina uuden oppimista.  

Suorituskyvyn lisääminen

Fysioterapiaan saavutaan, kun ongelma tai kipu on jo olemassa. Oireen poistuminen voidaan saada ensimmäisen tapaamiskerran aikana, mutta suorituskyvyn palautuminen ongelmaa edeltävälle tasolle vie usein pidemmän aikaa. Suorituskyvyn lisäämisen tarkoitus on kehittää ja harjoittaa kehoa ongelmaa aiheuttaneesta tilanteesta. Foreverin fysioterapeuttien käyttämät harjoitteet perustuvat aina yksilölliseen tutkimiseen ja tarpeen löytämiseen. Suorituskyvyllä tarkoitetaan erilaisia asioita, toiselle se on kävelyn opettelua uudelleen ja toiselle puolestaan nilkan toiminnan muuttamista. Fysioterapeutin analyyttinen suhtautuminen liikkeeseen auttaa myös valmentajia ja personal trainereita kehittymään työssään.  

Millainen on ensimmäinen kerta fysioterapeutilla?

Ensimmäinen kerta fysioterapeutin luona voi tuntua jännittävältä. Aluksi haastattelemme ja tutkimme asiakasta ennen kuin teemme päätöksen hoitolinjasta. Käytämme tutkimisen lisäksi apuna toiminallisia testejä vahvistamaan hypoteesimme. Tapaamiseen kannattaa varustautua rennoissa helposti riisuttavissa vaatteissa. Usein shortsit ja t-paita on hyvä ottaa mukaan. Fysioterapeuttimme on koulutettu tutkimaan ja ymmärtämään ihmisen liikettä, mutta myös palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella osaamisella. Asiakas saa meiltä aina yksilöllisen opastuksen, arvion ongelman parantumisen vaatimasta ajasta sekä ohjeet, miten voi itse edesauttaa toipumista.  

Tutustu tarkemmin yleisiin kiputiloihin: selkäkipu, niskakipu, polvikipuolkapääkipu

Hieronta fysioterapian tukena

Hieronnassa käymme asiakkaan kanssa läpi tavoitteet, läpikäytävät alueet ja luomme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman. Hieronta sopii työssäkäyville, ikääntyneille ja urheilijoille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Käynnin yhteydessä hoidon voimakkuutta säädellään asiakkaan toiveiden mukaan. 

Lihaskudosten käsittelyllä tehostetaan aineenvaihduntaa ja vilkastutetaan verenkiertoa iästä riippumatta. Tarkoituksena rentouttaa jännittynyttä lihasta ja palauttaa kovasta harjoittelusta. Hieronnalla todettu olevan myös positiivisia vaikutuksia stressiin. Käytämme monipuolisia otteita takaamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Osaamme ottaa hyvin huomioon yksilön tarpeet ja käynnin tavoite määräytyy aina huolellisen haastattelun pohjalta. Hieronta toimii myös erinomaisena lisänä urheilijan ja kuntoliikkujan lihashuoltoa, mutta auttaa myös istumatyöntekijää palautumaan työpäivän rasituksista.  

Haluatko vielä kokonaisvaltaisempaa hoitoa?

Fysiterapia on myös osa Premiota. Premio on Foreverin ainutlaatuinen yksilövalmennuksen ohjelma, jonka keskiössä olet sinä kokonaisuutena. Yhden valmentajan sijaan Premio-asiakkaana saat käyttöösi kokonaisen valmennustiimin: fysioterapeutin, yksilövalmentajan, hierojan sekä ravintovalmentajan. 

Fysio ja hierontaKestoHintaJäsenhinta

Fysioterapia

30 min54 €

Fysioterapia

45 min67 €

Fysioterapia

60 min80 €

Käyntiin lisätään toimistomaksu (fysioterapia)

5,80 €

Sarjakortti fysioterapia 5×60 min

385 €

Sarjakortti fysioterapia 10×60 min

760 €

Sarjakortti fysioterapia 15×60 min

1125 €

Sarjakortti fysioterapia 20×60 min

1480 €

Hieronta

25 min 33€26 €

Hieronta

50 min52 €49 €

Hieronta

75 min79 €74 €

Sarjakortti hieronta 5×50 min

245 €235 €

Sarjakortti hieronta 10×50 min

480 €455 €

Sarjakortti hieronta 20×50 min

885 €885 €

Sarjakortti hieronta 5×75 min

375 €350 €

Sarjakortti hieronta 10×75 min

730 €685 €

Sarjakortti hieronta 20×75 min

1345 €1345 €