Leaf Areenan alimmassa kerroksessa sijaitseva Forever Kuntoklubi tarjoaa kuntosalikävijöille 2000 neliötä tehokasta harjoittelutilaa. Lisäkapasiteettia tarjoilee 400 neliön yläsalimme, Kadottamo – joten tilaa kuntoilulle löytyy Leaf Areenan jokaisena aukiolopäivänä.

Yksi kortti on avain Turun Leaf Areenalle

Leaf Areenan asiakkaana olet oikeutettu kulkukorttiimme, joka avaa ovet kuntosaleihimme. Kulkukorttisi toimii myös pukuhuoneiden sähkölukittavien kaappien avaimena, joten treenireissu Leaf Areenalla on kokemus vailla vaivaa.

Haluan lisätietoja

Hinnasto

Meillä voit harjoitella

  • kertamaksulla
  • 10 kerran kortilla
  • jatkuvalla sopimuksella*

12 tai 24 kk määräaikainen peruskausi jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 4 viikon irtisanomisajalla

Ja koska pyrimme pitämään Leaf Areenan rentona treenipaikkana, jäsenyyspakkoa kuntosalillamme ei ole.

Lue lisää kuntosalista

Kuntovalmentajat – harjoitusohjelmat ja kehonkoostumusmittaus

Turun Leaf Areenan Kuntovalmentajat ovat liikunnan ammattilaisia, jotka antavat osaamisensa sinun käyttöösi ja hyväksesi. He opastavat sinua tarvittaessa eri laitteiden käytössä ja laativat sinulle halutessasi henkilökohtaisen harjoitusohjelman.

Kuntovalmentajat

Kehonkoostumusmittaus

foreverklubi

Lapsiparkki – Ei huolta lapsista treenien aikana

Palveluihimme kuuluu myös lapsiparkki, joten voit tuoda lapsesi valvojien hoivaan kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunneilla käynnin ajaksi.

Varaathan hoitoajan Leaf Areenan kahvilasta tai puhelimitse numerosta 010 281 4400 viimeistään päivää aikaisemmin.

Lisää tietoa lapsiparkista

ryhmäliikunta kuntovalmentajan vetämänä

Ryhmäliikunta – Monipuolinen valikoima eri treenejä

Ryhmäliikuntatiloja Turun Leaf Areenalta löydät yhteensä kolme. Niitä jokaista viilentää tehokas koneellinen ilmastointi ja ne ovat akustisesti optimoidut ja äänieristetyt. Kaikki kolme salia on varustettu studiotason äänentoistolla, kirkasvalovalaistuksella sekä tehostelampuilla tunnelman maksimoimiseksi. Spinning­salimme on varustettu aidoilla Spinning-­pyörillä.

Lue lisää tuntikuvauksista ja aikatauluista