Neuvottelutilat

Sauna- ja Neuvottelutilat

Leaf Areenalta löydät kaksi suurta 40 hengen neuvottelutilaa, joissa vietät viihdyttävän ja mukavan kokouspäivän. Molemmat tilat on jäähdytetty tehokkaalla koneellisella ilmastoinnilla. Tilojen pöydät voi järjestellä neuvottelumuotoon tai luokkamuotoon.

Leaf Areenalla on A-oikeudet ja oma henkilökuntamme hoitaa kokouspäivän tarjoilut. Neuvottelutilamme on varustettu esitys- ja työvälineillä, kuten videotykillä, TV:llä  ja muilla av-laitteilla. Lisäksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön ilmaisen langattoman verkkoyhteyden. Katetulla terassilla voi pitää ansaitut tauot kokousten välillä.

Myyntipalvelumme suunnittelee kokouspaketit aina neuvottelutiloja tarvitsevan asiakkaan tarpeiden mukaan. Onnistunutta kokousta voidaan täydentää Leaf Areenan eri aktiviteettien tarjoamilla elämyksillä. Osallistujille voidaan esimerkiksi antaa ohjattua opastusta padelissa, peliareenoilla, ohjatuilla ryhmäliikunnoilla tai vaikkapa kuntosalilla. Järjestämme myös onnistuneet TYKY-päivät. Päivän päätteeksi kokousväki voi nauttia laadukkaista edustussaunatiloista ja ulkoporealtaista sekä nauttia maukkaat ateriat.

Ota yhteyttä myyntipalvelumme