Leaf Areena on rento ja viihtyisä treenipaikka, jossa jokainen on tervetullut. Kuntoklubissa ei ole jäsenyyspakkoa, joten voit treenata silloin kun sinulle sopii ja maksaa vain käyttökertojen mukaan. Leaf Areena tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita ryhmäliikuntatunteja eri tasoisille treenaajille, joten tervetuloa mukaan kehittämään kuntoa ja hyvinvointia!

Leaf Areenalla on kolme viihtyisää ja modernia ryhmäliikuntatilaa, jotka on suunniteltu juuri sinun treenitarpeitasi ajatellen. Kaikki salit ovat varustettu tehokkaalla koneellisella ilmastoinnilla, joka takaa miellyttävän treeniympäristön kovemmallakin teholla treenattaessa. Lisäksi kaikki salit ovat akustisesti optimoituja ja äänieristettyjä, joten voit treenata täysillä ilman häiriöitä.

Jokainen ryhmäliikuntasali on varustettu studiotason äänentoistolla, joka takaa erinomaisen äänenlaadun ja musiikin kuulumisen koko salille. Salien kirkasvalovalaistus ja tehostelamput mahdollistavat tunnelman maksimoinnin ja auttavat sinua jaksamaan vielä viimeisetkin toistot.

Spinning-sali on varustettu aidoilla Spinning-pyörillä, joten voit polkea huippuvauhdissa kohti tavoitteitasi. Spinning-treeni on loistava tapa parantaa kuntoa, kestävyyttä ja voimaa, samalla kun pääset nauttimaan musiikin ja yhteisöllisyyden voimasta.

Ei huolta lapsista treenien aikana

Palveluihimme kuuluu myös lapsiparkki, joten voit tuoda lapsesi valvojien hoivaan ryhmäliikuntatunneilla käynnin ajaksi. Varaathan hoitoajan Leaf Areenan kahvilasta tai puhelimitse numerosta 010 281 4400 viimeistään päivää aikaisemmin. Lastenklubin hinta on 6 € / 4 vko / lapsi. Kysy lisää palvelusta myyntipalvelu.leafareena@foreverclub.fi

Lisää tietoa lapsiparkista

Kattava valikoima kaiken tasoisille liikkujille

Leaf Areenan valikoimiin kuuluvat muun muassa tehokkaat Les Mills -tunnit, Zumba ja omat tuntinsa kahvakuula-treeneille. Tarjolla on siis monipuolinen valikoima eri treenejä niin aktiivi- kuin voimaliikkujillekin.

Haluan lisätietoja

Varauskalenteri

Tuntikuvaukset

Ryhmäliikuntaohjaajat

Ryhmäliikunta-aikataulut ja ohjeet

  • Ryhmäliikuntatuntien mahdolliset muutokset päivitetään varauskalenteriin, muista aina varata paikkasi varauskalenterista sekä tarkistaa mahdolliset tuntien muutokset etukäteen.
  • Varauskalenteria voit selata ilman tunnuksia valitsemalla varauskalenterin vasemman palkin ylimmän kohdan "Selaa vuoroja".
  • Varauskalenterissa on varattavissa 80 % tunnin kokonaispaikoista, loput 20 % paikoista jaetaan alakerran kosketusnäytöllä saapumisjärjestyksessä, tunti tulee näkyviin näytölle kahta tuntia ennen ryhmäliikuntatunnin alkua.
  • Tuntien varaaminen onnistuu vain kun sinulla on Forever Kuntoklubin jäsenyys.
  • Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi: ensimmäisellä kirjautumiskerralla (www.leafareena.fi/varauskalenteri) valitse "unohditko salasanasi?" ja syötä järjestelmäämme antamasi sähköpostiosoite. Saat salasanan sähköpostiisi.
  • Kertakäyntejä ryhmäliikuntatunneille ei voi varata etukäteen.
  • Samanaikaisia varauksia voi olla 10 kpl.
  • Varauksen pystyy poistamaan kun tunnin alkuun on aikaa yli kaksi tuntia, tämän jälkeen varausta ei pysty enää peruuttamaan.
  • Varaukset vapautuvat 10 minuuttia ennen tunnin alkamista, jonka jälkeen varattu paikka on vapaana lunastettavaksi alakerran kosketusnäytöllä. Tule siis ajoissa paikalle!
  • Kolmesta saapumattomasta varauksesta viimeisen kolmen kuukauden aikana, varauskalenterin tunnukset menevät lukkoon.

Tuntikuvaukset

Ryhmäliikuntakalenteri vaihtuu kolme kertaa vuodessa (syksy, kevät, kesä). Tässä on listattu kaikkien tuntien tuntikuvaukset, vaikka kyseinen tunti ei juuri nyt olisikaan ryhmäliikuntakalenterissa mukana.

Areena Cross Training Circuit pitää sisällään liikkuvuus-, voima-, nopeus-, kahvakuula- sekä kestävyysharjoittelua. Täydellinen paketti salikävijöille sekä ryhmäliikkujille. Harjoittelu on tehokasta, mielenkiintoista ja monipuolista. Nostaa sykettä, kuluttaa paljon kaloreita, parantaa voimaa, kestävyyttä ja tekniikkaa.

Areena Power Training Circuit on erinomainen tuki perinteiselle kuntosaliharjoittelulle. Tunnilla ei opetella askelsarjoja vaan keskitytään voimaliikkeisiin.

Tunnilla kehität koko kehon voimatasoja ja kuntoa sopivassa suhteessa. Älä anna alkutunnin perusvoimaharjoittelun verkkaisen tahdin hämätä, tahti kiihtyy loppua kohden eikä jätä ketään kylmäksi. Aimo annos Sisua tunnille mukaan!

Body-tunnilla treenataan kaikki kehon päälihasryhmät läpi käyttäen monipuolisesti erilaisia välineitä kuten levytankoja, käsipainoja, kuminauhoja ja vartalon omaa painoa. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin jumppaajille, koska voit säädellä tunnin rasitustasoa valitsemalla sinulle sopivat painot. Tunnille voit tulla rennolla sisäliikuntavaatetuksella ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös juomapullo ja hikipyyhe.
Kehitä lihaskestävyyttä Body-tunnilla!

Tunti kehittää lihaskestävyyttä, koska tunnilla tehdään lihaskuntoliikkeitä pitkissä tai keskipitkissä sarjoissa. Lihaskestävyysharjoittelu kuluttaa treenin aikana paljon energiaa ja tukee näin kiinteytymistä.
Tunnin alussa tehdään lyhyt ja helppo alkulämmittely, joka ei sisällä vaikeita askelkuvioita. Tämän jälkeen lähdetään harjoittamaan kehoa erilaisilla lihaskuntoliikkeillä. Osa liikkeistä voi sisältää toiminnallisia harjoitteita, jotka aktivoivat myös syviä lihaksia. Ne haastavat tasapainoa ja kehittävät näin kehon motoriikkaa.
Lopussa tehdään venyttelyt treenatuille lihasryhmille.

Lihaskestävyystunti, jossa harjoitellaan rytmikkään musiikin tahdissa suurimmat lihasryhmät levytangon ja painojen avulla.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

Tervetuloa nauttimaan tanssin huumasta energiselle tanssitunnille! Koko tunti pysytään liikkeessä tanssien. Dance-tunti on tanssituntiperheen 2-tason tunti, joten se on koreografialtaan hiukan haastavampi kuin Zumba. Siksi Dance sopii aiemmin koreografisilla tunneilla käyneille, mutta et tarvitse aiempaa kokemusta tanssimisesta.
Tule tunnille sisäliikuntavaatteissa ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo.

Dance-tunnilla koordinaatio ja rytmitaju kehittyvät kaloreiden palaessa
Dance parantaa vartalon hallintaa ja tuntemusta sekä kehittää rytmitajua, motoriikkaa ja koordinaatiota. Koreografiaa opeteltaessa hiki alkaa virrata ja kalorit palavat. Samalla myös aerobinen kuntosi kehittyy.

Tunti alkaa helpolla alkulämmittelyllä, jonka jälkeen lähdetään rakentamaan pala palalta tanssikoreografiaa. Tunnilla rakennetaan 1-3 pidempää tanssikoreografiaa, jotka sisältävät erilaisia vaikutteita mm. show-, latino- street- ja hiphop-tansseista.

Tällä tunnilla kuulet hittejä 50, -60,-70, -80 ja 90-luvulta tämänhetkisten suosikkien seassa. Tunnelma on hauska, energinen ja aerobinen kuntosi vahvistuu huomaamatta. Tunnilla kehitetään aerobisen kunnon lisäksi myös lihaskuntoa. Evergreen-tunnilla on hyvin aikaa oppia aerobicin perusaskeleita, jotka opittuasi pystyt halutessasi siirtymään haastavamman koreografian tunteihin. Pukeudu tunnille rentoihin sisäliikuntavaatteisiin ja sisäliikuntakenkiin. Ota mukaasi myös juomapullo ja hikipyyhe.Helpot koreografiat ja lihaskunto-osuus!

Tunti alkaa yksinkertaisella alkulämmittelyllä. Kehoa valmistetaan näin varsinaiseen kuntoilu-osuuteen. Varsinaisessa aerobisessa, liikkuvassa osuudessa jokainen evergreen-kappale on oma pieni, helppo koreografiansa, jossa samat liikkeet toistuvat useamman kerran. Sydän- ja verenkiertoelimistön kunto vahvistuu, hapenotto kyky paranee ja kalorit kuluvat.Liikkuvaan aerobiseen osuuteen käytetään puolet tunnista. Tunnin loppuosassa keskitytään lihaskunnon harjoittamiseen vaihtelevin välinein. Tunnilla voidaan käyttää käsipainoja, kuminauhoja, levytankoja tai vain vartalon omaa painoa. Lihaskunto-osuudessa keskitytään kehon päälihasryhmiin. Lihaskunto-osuuden jälkeen tehdään palauttava venyttely treenatuille lihasryhmille.

FasciaMethod on kokonaisvaltaista toiminnallista liikkuvuus- ja liikehallintaharjoittelua, jonka tavoitteena on voimantuoton, tasapainon ja koordinaation sekä liikkuvuuden paraneminen. FasciaMethod on dynaamista liikkuvuusharjoittelua, toiminnallista tasapaino- liikehallintaharjoittelua sekä rentoutumista.

Kohota kuntoa sisäpyöräilytunnilla

Flowride Groove on kevyt ja hyväntuulinen harjoitus, jossa hiki virtaa ilman ankaraa ponnistelua. Tunnin vaihtelevuus ja jammailufiilis tuottavat ihan itsestään nautinnollisen ajokokemuksen. Flowride -menetelmä tekee kevyestäkin harjoituksesta tehokkaan. Tunti soveltuu niin sisäpyöräilyuraansa aloitteleville kuin kokeneemmillekin kammenpyörittäjille kevyeksi harjoitukseksi.

Tule tunnille sisäliikuntavarusteissa ja sisäliikuntakengillä tai sisäpyöräilykengillä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo.

Tunnilla harjoitetaan peruskestävyyttä, eli sykettä ei nosteta korkealle. Tämä luo pohjan kaikelle muulle harjoittelulle. Kun sinulla on hyvä, vankka peruskestävyyspohja, pystyt rakentamaan kuntoasi tehokkaasti. Tunti sopii hyvin myös painonpudottajille. Tätä harjoitusta voi myös käyttää alkulämmittelynä ennen lihaskuntoharjoituksia tai palauttavana harjoituksena lihaskuntoharjoituksien jälkeen.

Keskiraskas sisäpyöräilytunti

Flowride Cruiser on intensiivinen, keskiraskas vauhtikestävyysharjoitus, jossa yhdistyvät haastavat harjoitusosiot ja totaalinen ajamisen nautinto. Cruiser-tuntirakenne huolehtii siitä, että harjoitus on tarkoituksenmukainen ja kokonaisvaltaisen palkitseva. Tunti soveltuu jo jonkin verran liikuntaa harrastaneille pyöräilyn ystäville. Ota hyvä asento, laita jalat töihin ja nauti matkasta.

Tule tunnille sisäliikuntavarusteissa ja sisäliikuntakengillä tai sisäpyöräilykengillä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo.

Flowride Cruiser -tunti parantaa vauhtikestävyyttä
Tunnilla harjoitetaan vauhtikestävyyttä, eli sykettä nostetaan jo reippaammin, mitä peruskestävyystunnilla Groovessa. Vauhtikestävyysharjoittelu parantaa keuhkojen sekä sydän-ja verenkiertoelimistön kuntoa tehokkaasti. Koska tunti on jo keskirakas, kulutat tunnilla paljon kaloreita.

SISÄPYÖRÄILY FLOWRIDE RADICAL

Flowride Radical on raskas tunti, maksimikestävyysharjoitus saalistajan asenteella. Maksimikestävyysharjoitusten päätehtävä on parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kapasiteettia ja maksimaalista hapenottokykyä. Maksimikestävyysharjoittelu tapahtuu anaerobisen kynnyksen ”tuolla puolen” eli anaerobisen sykkeen ja maksimisykkeen välimaastossa. Maksimikestävyysharjoittelu opettaa kehoasi sietämään maitohappoja ja tehostaa solujen hapenkäyttöä.

Radical tuntien hallittu intervallirakenne vapauttaa sinut kokeilemaan omia rajojasi ilman pelkoa, samalla tavoitteellisesti harjoitellen. Kovakin treeni on nautinnollinen, kun voit turvallisesti lähettää aivot lomalle ja antaa tunteen viedä. Tunti soveltuu kokeneille polkijoille, jotka haluavat harjoittaa maksimaalisia ominaisuuksiaan ja mittailla omia rajojaan. Tunne adrenaliinin kohina ja nauti euforiasta.

Tule tunnille sisäliikuntavarusteissa ja sisäliikuntakengillä tai sisäpyöräilykengillä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo.

Hit The Road harjoituksessa poljetaan nopeita intervalleja vauhti- ja maksimikestävyys alueella. Tästä harjoituksesta vauhtia ei puutu! Kesto 30min.Huomioithan, että tämä tunti on nauhoite ja ohjaaja ei ole fyysisesti paikalla.
TUNTI ON ENGLANNIKSI.

Jos olet sisäpyöräilytunnilla ensimmäistä kertaa, suosittelemme ensimmäiseksi tutustumiseksi tuntia, jossa ohjaaja on fyysisesti paikalla ja osaa opastaa sinua ensikertalaisena tarvittaessa.

Helppo lihaskuntotunti aloittelijoille
IISI Body -tunnilla treenataan kaikki kehon päälihasryhmät läpi käyttäen monipuolisesti erilaisia välineitä kuten levytankoja, käsipainoja, kuminauhoja ja vartalon omaa painoa.
Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin jumppaajille, koska voit säädellä tunnin rasitustasoa valitsemalla sinulle sopivat painot.

Tunnille voit tulla rennolla sisäliikuntavaatetuksella ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös juomapullo ja hikipyyhe.

Kehitä lihaskestävyyttä IISI Body-tunnilla
Tunti kehittää lihaskestävyyttä, koska tunnilla tehdään lihaskuntoliikkeitä pitkissä tai keskipitkissä sarjoissa. Lihaskestävyysharjoittelu kuluttaa treenin aikana paljon energiaa ja tukee näin kiinteytymistä.

Tunnin alussa tehdään lyhyt ja helppo alkulämmittely, joka ei sisällä vaikeita askelkuvioita. Tämän jälkeen lähdetään harjoittamaan kehoa erilaisilla lihaskuntoliikkeillä. Osa liikkeistä voi sisältää toiminnallisia harjoitteita, jotka aktivoivat myös syviä lihaksia. Ne haastavat tasapainoa ja kehittävät näin kehon motoriikkaa. Lopussa tehdään venyttelyt treenatuille lihasryhmille.

IISI Sisäpyöräily soveltuu erityisesti sisäpyöräilyä tai liikuntaa aloitteleville sekä palauttavaa herkkuhetkeä kaipaaville.
Harjoituksen rakenne ja musiikki mahdollistavat jokaiselle juuri sopivan tasoisen ajonautinnon.

Tällä tunnilla parannetaan selkärangan liikkuvuutta, sekä vahvistetaan selän ja keskivartalon lihaksia. Terve selkä -tunnilla tehdään aluksi kevyt lämmittely, jonka jälkeen lähdetään vahvistamaan niskan ja selän alueen lihaksia erilaisilla lihaskuntoliikkeillä ja tehdään täsmäliikkeitä selän kiputilojen ehkäisemiseksi. Harjoituksissa käytetään apuna esimerkiksi kuminauhoja, omaa kehonpainoa tai käsipainoja. Lihaskunto-osuudessa huomioidaan myös keskivartalo, jonka syvät lihakset ovat tärkeä osa selän hyvinvointia. Tunnin lopussa monipuoliset venytykset parantavat selkärangan liikkuvuutta.

IISI Sisäpyöräily soveltuu erityisesti sisäpyöräilyä tai liikuntaa aloitteleville sekä palauttavaa herkkuhetkeä kaipaaville.
Harjoituksen rakenne ja musiikki mahdollistavat jokaiselle juuri sopivan tasoisen ajonautinnon.

Joogasta kokonaisvaltaista hyvinvointia
Jooga on ikivanha harjoitusmenetelmä, jonka suuntauksia on monia. Kaikessa joogassa keskeistä on hengitys sekä mielen ja kehon yhteistyö. Joogan avulla voi tutustua omaan kehoon ja mieleensä ja sen myötä kehittää niitä. Tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Mikä on sopiva asu joogatunnille?
Joogatunnille asuksi sopivat joustavat vaatteet – jalkineita et tarvitse. Rauhallisempiin joogiin sekä loppurentoutumista varten voit ottaa mukaan lisäksi pitkähihaisen.

Joogaa voi harrastaa kuka tahansa
Jooga on siitä hyvä laji, että se sopii kaikille iästä, kunnosta tai koosta riippumatta. Liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään ilman painoja. Lisäksi ohjaajaltamme voi aina kysyä vaihtoehtoisia liikkeitä, mikäli jokin liike tai asento tuntuu mahdottomalta. Jooga venyttää kireitä lihaksia ja säännöllisesti käytynä venyvyydessä tapahtuu huomattavaa kehitystä. Lisäksi se vahvistaa lihaksia ja opettaa hengittämään ja rauhoittumaan.

Joogalla onkin voimakkaasti stressiä ja jännitystä lievittävä vaikutus ja sopii hyvin tasapainottamaan kiireistä arkea. Joogassa saat hengähdystauon arkeen ja se toimii hyvän vastapainona kuormittavammalle liikunnalle. Suosittelemmekin yhdistämään joogan kuntosaliharjoittelun sekä aerobisen liikunnan, jotta keho saa monipuolista liikuntaa ja välillä rauhallisempaa liikettä.

Kahvakuula on kokonaisvaltainen lihaskuntotreeni vain yhtä välinettä käyttämällä! Kahvakuulatreeni on koko kehon haastava lihaskuntoharjoitus, jossa erityisesti keskivartalon lihakset saavat hyvän harjoituksen. Kahvakuulalla pystyy tekemään kokonaisvaltaisia ja tehokkaita liikkeitä, joten myös aerobinen kunto kasvaa hyvin. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuntoilijoille. Tunnille voit tulla rennolla sisäliikuntavaatetuksella ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös juomapullo ja hikipyyhe.

Monipuolisten liikkeiden avulla koko keho tulee treenattua tunnin aikana ja hiki lentää varmasti.  Sekä lihasvoima että kestävyyskunto kasvavat. Lihasharjoittelun ja aerobisen liikunnan yhdistelmä polttaa tehokkaasti rasvaa ja muokkaa kehoa, joten laji on todellinen tehomuokkaaja koko kropalle. Samalla treenaat myös kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta.

Rentouttavassa kehonhuollossa pyritään lisämään lihasliikkuvuuksia sekä edistämään lihasten palautumista.

Les Mills BODYSTEP® on energiaa, voimaa ja iloa pursuava step-laudalla tehtävä kuntoharjoittelu, joka keskittyy erityisesti alavartaloon. Tunnilla askelletaan step-laudalle, jonka korkeutta on mahdollista nostaa ja laskea. Tunnilla tehtävät yksinkertaiset ja atleettiset liikkeet parantavat kuntoa ja koordinaatiokykyä. Erilaisten kehonpainoliikkeiden, irtopainojen ja laudan päällä suoritettavien toiminnallisten harjoitteiden avulla haastat lihasvoimasi samalla kehittäen ketteryyttäsi. Tunnin energinen musiikki motivoi sinua haastamaan itsesi ja testaamaan rajojasi.
Helppoa mutta tehokasta!

Helppo, mutta vauhdikas harjoitus takaa hikisen treenin, jolla parannat aerobista kuntoasi. Tunti parantaa kestävyyttä ja keuhkojen sekä sydän-ja verenkierto elimistön toimintaa. Hapenottokykysi ja aerobinen kuntosi paranee samalla kun lisäät energian kulutustasi.
Tunti koostuu pääasiassa yksittäisistä kappaleista, joissa jokainen sisältää oman koreografiansa eri teemoilla.
Les Mills BODYSTEP® -tunnin ohjelma on kaikilla ohjaajilla sama aina 3 kuukauden ajan.

Vauhdikas ja energinen intervallitunti! Les Mills BODYATTACK® on aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalliosuuksista, jossa kuntoa kohottavat liikkeet vuorottelevat funktionaalisilla voimaa ja vartalon hallintaa kehittävillä liikkeillä. Dynaamiset liikkeet ja energinen musiikki motivoivat asiakkaita pääsemään oman treeninsä tavoitteisiinsa.
Tunti sopii treenaajalle, joka haluaa tulla vahvemmaksi, kohottaa kuntoa, kuluttaa energiaa, kehittää räjähtävyyttä ja kestävyyttä.

Les Mills BODYCOMBAT® on taistelulajien inspiroima ja motivoivan musiikin tahtiin suoritettava koko kehon kuntoharjoittelu. Tunnilla suoritettavat lyönnit ja potkut vahvistavat koko kehoasi, parantavat kuntoasi, sekä vahvistavat keskivartalon lihaksiasi. Kaikki liikkeet suoritetaan ilman kontaktia.

Tule tunnille sisäliikuntavaatteissa ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo.

Les Mills BODYCOMBAT® -tunti polttaa tehokkaasti kaloreita ja parantaa kestävyyttä!

Les Mills BODYCOMBAT® -tunnilla pysytään koko ajan liikkeessä polttaen samalla kaloreita treenatessa kohti erinomaista kuntoa. Jokainen kappale sisältää oman lyhyen lyönti- ja potkukoreografiansa. Tunti parantaa kestävyyttä ja keuhkojen sekä sydän-ja verenkierto elimistön toimintaa.

Les Mills BODYPUMP® on musiikin tahtiin suunniteltu voimatreeni. Treeni, jossa haastat sekä itsesi että voimatasosi. Tunnin aikana treenataan läpi kaikki kehon isot lihasryhmät levytankoa apuna käyttäen. Valitset itse juuri sinulle sopivat ja omaa voimatasoasi haastavat painot.

Tunnille voit tulla rennolla sisäliikuntavaatetuksella ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös juomapullo ja hikipyyhe.

Les Mills BODYPUMP® haastaa koko kehon!

Les Mills BODYPUMP® kehittää kokonaisvaltaisesti lihaskestävyyttä, koska se haastaa koko kehon lihasryhmät intensiiviseen treeniin pitkien toistojen kautta. Lihaskestävyysharjoittelu kuluttaa treenin aikana paljon energiaa ja tukee näin kiinteytymistä.

Tunti alkaa lämmittelyllä, missä käydään levytangon kanssa perusliikkeet läpi. Tunnilla edetään musiikkikappaleittain lihasryhmästä toiseen treenaten kutakin yhden kappaleen ajan. Les Mills BODYPUMP® on yksi nopeimmista keinoista pistää koko keho kuntoon.

Les Mills SH´BAM® on täydellinen sekoitus viimeisintä musiikkia ja yksinkertaisia, mutta kuumia tanssiliikkeitä, joissa keskitytään enemmän hauskanpitoon kuin liikkeiden täydelliseen suorittamiseen. Kaikki voivat osallistua SH’BAM® -tunnille – ota mukaan leikkisä asenne ja vapauta sisäinen tähtesi! SH’BAM® on vapauttava, hauska ja sosiaalinen tapa liikkua!

Tule tunnille sisäliikuntavaatteissa ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo.

SH’BAM®-tunnilla koordinaatio ja rytmitaju kehittyvät kaloreiden palaessa!
Tanssitunnit parantavat vartalon hallintaa ja tuntemusta sekä kehittävät rytmitajua, motoriikkaa ja koordinaatiota. Koreografiaa opeteltaessa hiki alkaa virrata ja kalorit palavat. Samalla myös aerobinen kuntosi kehittyy.

Parantaa ryhtiä, hengitystä ja stressin hallintaa. Vahvistaa keskivartalon lihaksia ja lisää voimaa syviin lihaksiin.

Isolla jumppapallolla tehdään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä sekä liikkuvuutta ja tasapainoa kehittäviä liikeitä. Tunti sopii kaikille.

PowerBody on reipastempoinen ja monipuolinen lihaskuntotunti, aerobista harjoittelua unohtamatta. Tunnilla tehdään lihaskuntoliikkeitä koko keholle niin kehonpainolla kuin monipuolisesti eri välineitä hyödyntäen. PowerBody on normaalia IISI Body -tuntia raskaampi, koska tunti sisältää sykkeenkohotusosiota

Revolver - ladattu ase kuudella luodilla. Jokainen kierros sisältää 30 sekunnin levon, jonka jälkeen 30 sekunnin sykkeen nosto vie kokonaiseksi minuutiksi maksimikestävyyden huipulle. Harjoitus kestää 25min.Huomioithan, että tämä tunti on nauhoite ja ohjaaja ei ole fyysisesti paikalla.
TUNTI ON ENGLANNIKSI.

Jos olet sisäpyöräilytunnilla ensimmäistä kertaa, suosittelemme ensimmäiseksi tutustumiseksi tuntia, jossa ohjaaja on fyysisesti paikalla ja osaa opastaa sinua ensikertalaisena tarvittaessa.

Lihaskuntopainotteinen tunti reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti koostuu alkulämmittelystä, vaihtelevista lihaskunto- ja sykkeennosto osioista.  Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti soveltuu kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville.

Tunnilla keskitytään kehon lihasvoiman parantamiseen sekä tasapainon ja liikkuvuuden lisäämiseen. Voimaa ja kehonhallintaa senioriliikunnassa jumpataan pilke silmäkulmassa, iloisessa tunnelmassa. Tunnilla voidaan tehdä harjoitteita esimerkiksi kiertoharjoitteluna tai kuntopiirinä liikkuen suorituspisteestä seuraavaan ohjaajan opastaessa liikkeitä. Voimaa vaativat liikkeet vuorottelevat kevyempien, tasapainoa ja liikkuvuutta harjoittavien liikkeiden kanssa. Tunnin lopussa tehdään venyttelyt päälihasryhmille.

Tule tunnille rennolla sisäliikuntavaatetuksella ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi pyyhe ja juomapullo.

Tabata sisältää kahdeksan maksimaalisen intensiteetin intervallia. Yhdessä intervallissa poljetaan 20 sekuntia korkealla teholla, jonka jälkeen levätään 10 sekuntia. Yhden intervallin pituus on 4 minuuttia ja koko harjoitus kestää 20min.

Huomioithan, että tämä tunti on nauhoite ja ohjaaja ei ole fyysisesti paikalla.
TUNTI ON ENGLANNIKSI.

Jos olet sisäpyöräilytunnilla ensimmäistä kertaa, suosittelemme ensimmäiseksi tutustumiseksi tuntia, jossa ohjaaja on fyysisesti paikalla ja osaa opastaa sinua ensikertalaisena tarvittaessa.

The Climb sisältää nimensä mukaisesti paljon kiipeämistä ylhäällä satulasta. Alkulämmittelyn jälkeen tehdään 12 minuuttia kestävät nousut. Harjoituksen kesto 30min.


Huomioithan, että tämä tunti on nauhoite ja ohjaaja ei ole fyysisesti paikalla.
TUNTI ON ENGLANNIKSI.

Jos olet sisäpyöräilytunnilla ensimmäistä kertaa, suosittelemme ensimmäiseksi tutustumiseksi tuntia, jossa ohjaaja on fyysisesti paikalla ja osaa opastaa sinua ensikertalaisena tarvittaessa.

TRX Kiertoharjoittelu -tunnilla tehdään liikkuvuus-, voima-, nopeus-, kestävyys- sekä tasapainoharjoittelua. Tunti on funktionaalista treenaamista ja siten tehokasta, mielenkiintoista, monipuolista ja haastavaakin. Intensiivisellä treenaamisella saat sykkeen ylös, jolloin kulutat kaloreita ja hapenottokykysi kehittyy. Tunti sopii myös ensikertalaisille, sillä liikkeet opastetaan tunnin alussa.

Hauskaa ja tehokasta! Mukaansa tempaava musiikki merengue, salsa, reaggeton, sekä cumbia joihin jokainen ohjaaja kehittää omat koreografiansa. Syke nousee ja hiki tulee huomaamatta.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

Ryhmäliikuntaohjaajat

img_5358_290
Hemmo Kuusisto

Kuntovalmentaja, Ryhmäliikuntaohjaaja

040 411 4243

hemmo.kuusisto@leafareena.fi

Hemmo on monipuolinen vuonna 2011 Leaf Areenalla aloittanut, kouluttautunut Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja ja Urheiluhieroja. Tällä koko ikänsä urheilleella ikiliikkujalla on hyvä anatomian tuntemus sekä puhtaat suoritustekniikat hallussa, niin yksilö- kuin ryhmäliikuntatunneillakin. Laaja tietotaito myös juoksun saralla, kouluttautunut toiminnallisen harjoittelun, kahvakuulan ja TRX:n parissa. Valmentajana innostavan monipuolinen ja vaativan kannustava. Avaimet onnistumiseen. Liikkeelle!

minna_karvinen
Minna Karvinen

Ryhmäliikuntaohjaaja

Ryhmäliikuntaohjaaja Anna Lilja
Anna Lilja

Ryhmäliikuntaohjaaja, Kuntovalmentaja

040 729 0424

pt.annalilja@gmail.com

Annan liikuntatausta on taitoluistelussa, jonka parissa hän viihtyy edelleen. Koulutukseltaan Anna on lisensoitu FAF personal trainer ja ryhmäliikunnanohjaaja, jonka lisäksi hän on myös erikoistunut raskaus- ja äitiysajan liikuntaan. Valmentajana Annassa on sopiva yhdistelmä tiukkuutta ja lempeyttä.

Annalla on käytössään Syke Tribe -valmennussovellus, jonka avulla saat harjoitusohjelmasi suoraan puhelimeesi. Treeniohjelman yhteydessä saat halutessasi sovelluksen käyttöösi maksutta!

Asenne ratkaisee. Aina!