Onko sinulla selkävaivoja?

Leaf Areenalta löydät David Core Zone -laitekokonaisuuden selän kuntouttamiseen sekä ennaltaehkäisevää harjoittelua varten. Kerran viikossa viidentoista minuutin harjoittelu riittää pitämään selkäsi kunnossa ja ehkäisemään vaurioita.

Selkäongelmat ovat yksi yleisimmistä terveydellisistä vaivoista nyky-yhteiskunnassa. Tätä edesauttavat näyttö- päätetyön lisääntyminen, huono tai puutteellinen työergonomia ja ylipainon yleistyminen. Selkävaivat aiheuttavat suuria kustannuksia yhteiskunnalle menetettyinä työpäivinä, sekä sairaanhoidon kuluina. Jopa 70 % ihmisistä on kärsinyt selkävaivoista jossain vaiheessa elämäänsä -> 40 % viimeisen 12 kk aikana ja 25 % viimeisen 3 kk aikana.

David aloitti selän kuntoutuslaitteiden valmistamisen jo 1990-luvun alkupuolella ja tällä hetkellä David Spine Concept on yleisesti hyväksytty selän kuntoutus-standardi Keski-Euroopassa ja lukuisissa muissa maissa ympäri maailman. Yli 400 klinikan kiistattomien tuloksien lisäksi kuntoutusmetodista on julkaistu kymmeniä kansainvälisesti arvostettuja tutkimuksia alan johtavissa lehdissä, joissa on todettu menetelmän toimivuus sekä lääketieteellisesti, että taloudellisesti.

David on selän kuntoutuksen edelläkävijä ja Davidin kuntoutuskonsepteja käytetään ympäri maailman. David Core Zone konsepti ammentaa tästä laajasta tietopohjasta ja mahdollistaa selkävaivojen ennaltaehkäisyn yksinkertaisilla, mutta tehokkailla Prevention Line -laitteilla. Huomiota on kiinnitetty erityisesti laitteiden helppoon käyttöön. David haluaa tuoda selkävaivojen ennaltaehkäisyn jokaisen sitä tarvitsevan ulottuville.

David CoreZone -konseptin avulla tämä on nyt mahdollista; vain viidentoista minuutin harjoittelu viikossa riittää pitämään selän kunnossa.

Katso videoesittely David Core Zone -konseptista tästä linkistä.

Katso lisätietoa David Core Zone -konseptista ja selkävaivoista tästä linkistä.

david corezone kaavio