Salibandy

Ykköskenttämme on varattu salibandy-peleille, joiden tunnelman nostattajina toimivat 350 hengen katsomo ja parvikatsomo. Leaf Areena tarjoaa vakiovuorot turnauksille arkisin kello 15:stä eteenpäin aina sulkeutumisaikaan asti. Meillä järjestät myös yritysturnaukset ruokailun, saunan ja kokousten kera. Leaf Areenalla pelataan useita eri salibandy-sarjoja; joukkueiden pelisarjat, harrastelijoiden sarjat sekä yritysjoukkueiden eri sarjat kuuluvat Areenan päivittäisiin tapahtumiin. Sarjojen ajankohdat sijoittuvat lähinnä kesä- ja syyskauteen.

leaf_salibandy
leaf_sulkapallo

Sulkapallo

Kakkoskenttämme muuntuu monikäyttöisyydessään myös sulkapalloiluun neljän verkon avulla. Sulkapallovuorot voi varata henkilökohtaisilla tunnuksilla arkipäiville klo 9–15 ja silloin, kun kentälle ei ole muuta toimintaa. Vakiovuoroja sulkapalloon ei tällä hetkellä ole varattavissa. Leaf Areena vuokraa mailat ja pallot. Kysy lisätietoja myyntipalvelustamme.

Futsal

Leaf Areenan monipuoliset pelikentät muuntuvat hetkessä salibandy-areenasta futsal-areenaksi. Futsal-maalit löytyvät kakkoskentältämme. Vaativaan makuun varustetut kenttämme täyttävät liigatason määräykset esimerkiksi pintamateriaalin osalta. Kentät onkin päällystetty Taraflex Sport M Plus -urheilupäällysteellä.

leaf_futsal