Mitä on Fustra?

Fustra on liikuntamuoto, joka saa sinut voimaan paremmin. Se on kehitetty erityisesti avaamaan lihaskireyksiä, olivatpa ne sitten missä kehon osassa tahansa, sekä korjaamaan kehon virheasentoja.

Harjoittelu parantaa kehon hallintaa ja lihastasapainoa sekä vahvistaa ryhtiä tukevia lihaksia, kuten keskivartalon syviä lihaksia. Fustra tuo arkeen hyvinvointia ja tavoitteelliseen urheiluun parempia tuloksia.

Harjoittelu tapahtuu koulutettujen Fustra-ohjaajien valvonnassa ja juuri se takaa edistyksen ja onnistumisen. Kysy rohkeasti lisää ohjaajiltamme.

Sopii lähes kaikille

Fustra-harjoittelu sopii kaiken kokoisille naisille ja miehille, niille jotka eivät ole koskaan harrastaneet liikuntaa sekä kilpaurheilijoille ja kaikille siltä väliltä.

Fustra-harjoittelu sisältää ryhtiä ja yleistä kehonhallintaa kehittäviä harjoitteita sekä yleiskuntoa ja lihaskuntoa parantavia harjoituksia. Olipa tavoitteesi sitten kivunpoisto tai voimatasojen parantaminen, Fustra tarjoaa juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman tavoitteidesi mukaisesti.

Harjoittelu on turvallista ja sopii kaiken ikäisille. Nyt kiireiseen arkeen myös 30 minuutin Fustra-treeniohjelmat.

Aloita Fustra!

Tervetuloa tutustumistunnille. Harjoittelun alussa Fustra-ohjaaja tekee sinulle testit ja yhteisen keskustelun pohjalta tavoitteisiisi sopivan harjoitusohjelman sekä ruokavalion.

Ohjaajan intensiivisen opastuksen avulla liikut oikein ja parannat kehonhallintaasi.

fustra harjoitus fustra-ohjaajan opastamana

Ohjaajat

Fustra - Roosa Tiihonen
Roosa Tiihonen

Fustra-ohjaaja

044 766 4584

roosa.tiihonen@foreverclub.fi

Lue esittely
Olen Roosa Tiihonen ja toimin Leaf areenalla Fustra-ohjaajana.
 
Koulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK), PhysioTrainer (FIHF) ja Fustra-ohjaaja.
Liikunta on lähellä sydäntäni ja itse liikun monipuolisesti.
Tällä hetkellä aikaa kuluu etenkin luonnossa ja kuntosalilla.
 
Asiakkaiden onnistumiset ja hymy harjoitusten jälkeen ovat parhaita asioita työssäni. Lähtötilanteesta riippumatta ota rohkeasti yhteyttä tai tule juttelemaan salilla! Parannetaan yhdessä kehosi hyvinvointia kokonaisvaltaisesti Fustran avulla!
elisa_mattila
Elisa Mattila

Fustra-ohjaaja

044 765 4435

elisa.mattila@foreverclub.fi

Lue esittely

Olen Elisa Mattila ja toimin Leaf Areenan kuntoklubin Fustra -ohjaajana. Koulutukseltani olen Auktorisoitu personal trainer, sekä Fustra -ohjaaja.
Liikunnallisuus ja kehon hyvinvointi ovat olleet intohimoni kohteina jo pienestä pitäen. Omiin harrastuksiini kuuluu monipuolinen kuntosaliharjoittelu, sekä eri vuodenajan aktiviteetit.

Oma liikunnallisuus ja kiinnostus muiden auttamiseen saavuttamaan heidän tavoitteensa johtivat minut Fustra -ohjaajan tielle. Persoonaltani olen iloinen, motivoitunut, hyvä kuuntelija, sekä helposti lähestyttävä. Itselleni tärkeää on luoda asiakkaalle parhain mahdollinen liikkumisympäristö. Valmentajana haluan auttaa asiakkaat heidän tavoitteisiinsa ja luomaan heidän kanssa hyvän ja pitkän asiakassuhteen. Omaa osaamistani kehitän säännöllisillä Fustran tasokoulutuksilla, joten voinkin taata että minut valitessani tiedät saavasi parasta mahdollista, turvallista ja tavoitteellista yksilöpalvelua. Parasta työssäni on nähdä miten asiakkaat kehittyvät ja
saavuttavat tavoitteensa.

Oli tavoitteinasi painonpudotus, kiputilojen poisto tai yleisen kehonhallinnan parantaminen, ota rohkeasti yhteyttä! Fustran sanoja lainaten ”Tehdään sinulle yhdessä kivuton, vahva ja vapaasti liikkuva keho!”

juuso_tuominen
Juuso Tuominen

Fustra-ohjaaja

044 765 4437

juuso.tuominen@foreverclub.fi

Lue esittely

Olen Juuso Tuominen, 29-vuotias fysioterapeutti ja Fustra-ohjaaja Turusta.

Työurani aikana olen toiminut kaiken ikäisten kanssa lapsista vanhuksiin ja olen todennut käytännön kautta sen, että laadukkaan ja terveen elämän avaimet sijaitsevat neljällä osa-alueella:
Laadukas ravinto, Voimistava liike, Lepo ja Onnellisuus.

Näihin neljään osa-alueeseen olen perehtynyt liikkumisen ja ihmiskehon ammattilaisena jo pidemmän aikaa ja syvennän tietojani koko ajan.

Ihminen on fyysinen, henkinen ja sosiaalinen olento ja nämä kaikki osa-alueet otan huomioon omassa valmennustyössäni.

Mikäli haluat nostaa elämänlaatuasi, päästä eroon kivuista, vahvistua fyysisesti ja henkisesti sekä yleisesti optimoida elämääsi ja ottaa siitä enemmän irti, kannattaa olla minuun yhteydessä.