Mitä on Fustra?

Fustra on liikuntamuoto, joka saa sinut voimaan paremmin. Se on kehitetty erityisesti avaamaan lihaskireyksiä, olivatpa ne sitten missä kehon osassa tahansa, sekä korjaamaan kehon virheasentoja.

Harjoittelu parantaa kehon hallintaa ja lihastasapainoa sekä vahvistaa ryhtiä tukevia lihaksia, kuten keskivartalon syviä lihaksia. Fustra tuo arkeen hyvinvointia ja tavoitteelliseen urheiluun parempia tuloksia.

Harjoittelu tapahtuu koulutettujen Fustra-ohjaajien valvonnassa ja juuri se takaa edistyksen ja onnistumisen. Kysy rohkeasti lisää ohjaajiltamme.

Sopii lähes kaikille

Fustra-harjoittelu sopii kaiken kokoisille naisille ja miehille, niille jotka eivät ole koskaan harrastaneet liikuntaa sekä kilpaurheilijoille ja kaikille siltä väliltä.

Fustra-harjoittelu sisältää ryhtiä ja yleistä kehonhallintaa kehittäviä harjoitteita sekä yleiskuntoa ja lihaskuntoa parantavia harjoituksia. Olipa tavoitteesi sitten kivunpoisto tai voimatasojen parantaminen, Fustra tarjoaa juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman tavoitteidesi mukaisesti.

Harjoittelu on turvallista ja sopii kaiken ikäisille. Nyt kiireiseen arkeen myös 30 minuutin Fustra-treeniohjelmat.

Aloita Fustra!

Tervetuloa tutustumistunnille. Harjoittelun alussa Fustra-ohjaaja tekee sinulle testit ja yhteisen keskustelun pohjalta tavoitteisiisi sopivan harjoitusohjelman sekä ruokavalion.

Ohjaajan intensiivisen opastuksen avulla liikut oikein ja parannat kehonhallintaasi.

fustra harjoitus fustra-ohjaajan opastamana

Ohjaajat

elisa_mattila
Elisa Mattila

Fustra-ohjaaja

044 765 4435

elisa.mattila@foreverclub.fi

Lue esittely

Olen Elisa Mattila ja toimin Leaf Areenan kuntoklubin Fustra -ohjaajana. Koulutukseltani olen Auktorisoitu personal trainer, sekä Fustra -ohjaaja.
Liikunnallisuus ja kehon hyvinvointi ovat olleet intohimoni kohteina jo pienestä pitäen. Omiin harrastuksiini kuuluu monipuolinen kuntosaliharjoittelu, sekä eri vuodenajan aktiviteetit.

Oma liikunnallisuus ja kiinnostus muiden auttamiseen saavuttamaan heidän tavoitteensa johtivat minut Fustra -ohjaajan tielle. Persoonaltani olen iloinen, motivoitunut, hyvä kuuntelija, sekä helposti lähestyttävä. Itselleni tärkeää on luoda asiakkaalle parhain mahdollinen liikkumisympäristö. Valmentajana haluan auttaa asiakkaat heidän tavoitteisiinsa ja luomaan heidän kanssa hyvän ja pitkän asiakassuhteen. Omaa osaamistani kehitän säännöllisillä Fustran tasokoulutuksilla, joten voinkin taata että minut valitessani tiedät saavasi parasta mahdollista, turvallista ja tavoitteellista yksilöpalvelua. Parasta työssäni on nähdä miten asiakkaat kehittyvät ja
saavuttavat tavoitteensa.

Oli tavoitteinasi painonpudotus, kiputilojen poisto tai yleisen kehonhallinnan parantaminen, ota rohkeasti yhteyttä! Fustran sanoja lainaten ”Tehdään sinulle yhdessä kivuton, vahva ja vapaasti liikkuva keho!”

juuso_tuominen
Juuso Tuominen

Fustra-ohjaaja

044 765 4437

juuso.tuominen@foreverclub.fi

Lue esittely

Olen Juuso Tuominen, 29-vuotias fysioterapeutti ja Fustra-ohjaaja Turusta.

Työurani aikana olen toiminut kaiken ikäisten kanssa lapsista vanhuksiin ja olen todennut käytännön kautta sen, että laadukkaan ja terveen elämän avaimet sijaitsevat neljällä osa-alueella:
Laadukas ravinto, Voimistava liike, Lepo ja Onnellisuus.

Näihin neljään osa-alueeseen olen perehtynyt liikkumisen ja ihmiskehon ammattilaisena jo pidemmän aikaa ja syvennän tietojani koko ajan.

Ihminen on fyysinen, henkinen ja sosiaalinen olento ja nämä kaikki osa-alueet otan huomioon omassa valmennustyössäni.

Mikäli haluat nostaa elämänlaatuasi, päästä eroon kivuista, vahvistua fyysisesti ja henkisesti sekä yleisesti optimoida elämääsi ja ottaa siitä enemmän irti, kannattaa olla minuun yhteydessä.

fustra-ohjaaja_hanna-mari
Hanna-Mari Boelius

Fustra-ohjaaja

044 766 4584

hannamari.boelius@foreverclub.fi

Lue esittely

Olen Hanna-Mari, turkulainen fustra-ohjaaja, fysioterapeutti ja sosionomi. Ammatillisena intohimonani on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi, elämäntapaohjaus sekä erilaisten kipu- ja kuormitustilojen ratkaiseminen.

Ohjaajana pyrin tukemaan asiakkaan tavoitteiden saavuttamista antamalla tietoni ja taitoni tämän käyttöön. Asiakas on aina oman elämänsä asiantuntija, ja oma roolini on olla rinnalla liikunnan ja terveyden asiantuntijana.

Kilpailen itse tavoitteellisesti japanilaisessa kamppailulaji Taidossa ja harrastan monipuolisesti oheisliikuntaa kuntosaliharjoittelusta pyöräilyyn ja SUP-lautailuun saakka.

Jokainen on tervetullut harjoittelemaan kanssani.

fustra-ohjaaja_matti
Matti Luostarinen

Fustra-ohjaaja

044 766 5968

matti.luostarinen@foreverclub.fi

Lue esittely

Nimeni on Matti Luostarinen. Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja Fustra-ohjaaja. Olen toiminut fysioterapeuttina lasten ja nuorten, aikuisten ja ikääntyneiden kanssa.

Oma innostus liikuntaan ja hyvinvointiin syttyi ammatillisesti hyvistä ja laadukkaista kokemuksista kuntoutujana. Näitä arvoja pidän korkealla myös omassa työssäni. Harjoittelutilanteissa minulle on tärkeimpiä asioita turvallisuus, tekemisen meininki ja hyvä ilmapiiri.

Vapaa-aikaa vietän mieluiten seinäkiipeilyn, ulkoilun, uinnin ja sukelluksen parissa. Näiden harrastusten biomekaanisen yksipuolisuuden vuoksi minulla korostuu kehonhuollon tärkeys myös omassa arjessa.

Harjoittelu vaatii aina motivaation säilymistä, ja motivaatioon vaikuttaa mielekkään harjoittelun lisäksi hyvät tulokset. Kuten monen muun harjoittelumuodon kanssa, Fustra-harjoittelun hyödyt tulevat parhaiten esille säännöllisellä harjoittelulla.

Treenataan yhdessä kohti parasta mahdollista hyvinvointiasi Fustralla.