Mitä on Fustra?

Fustra on liikuntamuoto, joka saa sinut voimaan paremmin. Se on kehitetty erityisesti avaamaan lihaskireyksiä, olivatpa ne sitten missä kehon osassa tahansa, sekä korjaamaan kehon virheasentoja.

Harjoittelu parantaa kehon hallintaa ja lihastasapainoa sekä vahvistaa ryhtiä tukevia lihaksia, kuten keskivartalon syviä lihaksia. Fustra tuo arkeen hyvinvointia ja tavoitteelliseen urheiluun parempia tuloksia.

Harjoittelu tapahtuu koulutettujen Fustra-ohjaajien valvonnassa ja juuri se takaa edistyksen ja onnistumisen. Kysy rohkeasti lisää ohjaajiltamme.

Sopii lähes kaikille

Fustra-harjoittelu sopii kaiken kokoisille naisille ja miehille, niille jotka eivät ole koskaan harrastaneet liikuntaa sekä kilpaurheilijoille ja kaikille siltä väliltä.

Fustra-harjoittelu sisältää ryhtiä ja yleistä kehonhallintaa kehittäviä harjoitteita sekä yleiskuntoa ja lihaskuntoa parantavia harjoituksia. Olipa tavoitteesi sitten kivunpoisto tai voimatasojen parantaminen, Fustra tarjoaa juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman tavoitteidesi mukaisesti.

Harjoittelu on turvallista ja sopii kaiken ikäisille. Nyt kiireiseen arkeen myös 30 minuutin Fustra-treeniohjelmat.

Aloita Fustra!

Tervetuloa tutustumistunnille. Harjoittelun alussa Fustra-ohjaaja tekee sinulle testit ja yhteisen keskustelun pohjalta tavoitteisiisi sopivan harjoitusohjelman sekä ruokavalion.

Ohjaajan intensiivisen opastuksen avulla liikut oikein ja parannat kehonhallintaasi.

fustra harjoitus fustra-ohjaajan opastamana

Ohjaajat

elisa-mattila-pt-fustra
Elisa Mattila

Fustra- ohjaaja, personal trainer

044 765 4435

elisa.mattila@foreverclub.fi

Olen Elisa Mattila ja toimin Leaf Areenan kuntoklubin Fustra -ohjaajana, sekä personal trainerina.
Koulutukseltani olen Auktorisoitu personal trainer, sekä Fustra -ohjaaja (taso 3).

Liikunnallisuus ja kehon hyvinvointi ovat olleet intohimoni kohteina koko elämän. Omiin harrastuksiini kuuluu monipuolinen kuntosaliharjoittelu, sekä eri vuodenajan aktiviteetit.
Oma liikunnallisuus ja kiinnostus muiden auttamiseen saavuttamaan heidän tavoitteensa johtivat minut Fustra -ohjaajan tielle. Persoonaltani olen iloinen, motivoitunut, sekä hyvä kuuntelija.

Valmentajana haluan auttaa asiakkaat heidän tavoitteisiinsa ja luomaan heidän kanssa hyvän ja pitkän asiakassuhteen. Pyrin valmennuksissa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ottaen huomioon asiakkaan elämäntilanteen. Omaa osaamistani kehitän säännöllisillä tasokoulutuksilla, joten voinkin taata, että minut valitessani tiedät saavasi turvallista ja tavoitteellista yksilövalmennusta.

Parasta työssäni on nähdä miten asiakkaat kehittyvät ja saavuttavat tavoitteensa.
Oli tavoitteinasi painonpudotus, kiputilojen poisto tai yleisen kehonhallinnan parantaminen, ota rohkeasti yhteyttä!

Suositukset:

Jos etsit ohjaajaa, joka kuuntelee muttei usko, jos yrität laiskuuttasi löysätä, kannustaa mutta osaa vaatia juuri oikealla tavalla, jolla on osaamista tehdä osuva ohjelma, jonka työote inspiroi ja kannustaa pitämään tavoitteista kiinni, ja joka ohjaa sinut löytämään oman voimasi ja ylittämään itsesi.
Lämpimästi suosittelemme Elisaa!

-Duo pariskunta 41 & 39

Tunnit olivat joustavia ja mentiin asiakkaan toiveet edellä. Elisa oli aina kannustava ja osasi tehdä treeneistä kerta toisensa jälkeen juuri sopivan haastavia.

-Ida 24

ida-riitinki-fustra-pt
Iida Riitinki

Fustra-ohjaaja, personal trainer

044 765 4437

iida.riitinki@foreverclub.fi

Olen Iida Riitinki ja Työskentelen Fustra -ohjaajana sekä personal trainerina Leaf areenan forever kuntoklubilla. Olen Valmistunut vuonna 2020 Auktorisoiduksi personal traineriksi sekä Fustra- ohjaajaksi.
Tällä hetkellä opiskelen lisäksi ravitsemustieteiden perusopintoja.

Olen harrastanut liikuntaa koko ikäni ja tällä hetkellä harrastukseni on monipuolinen kuntosaliharjoittelu.
Liikunta ja ihmisten auttaminen ovat lähellä sydäntäni, joiden vuoksi olenkin kyseiseen ammattiin valmistunut. Olen persoonaltani sosiaalinen, iloinen, ahkera sekä todella motivoitunut työhöni.
Valmentajana olen aktiivinen, helposti lähestyttävä sekä annan asiakkaalle aina 110%. Minulle tärkeää omassa työssäni on nähdä asiakkaan kehitys ja saada heidät saavuttamaan omat tavoitteensa. Kehityksen ja tavoitteiden lisäksi haluan opettaa asiakkailleni liikunnan antamaa iloa sekä motivoida heitä kokonaisvaltaisesti liikunnan ja terveyden saralla.

Oli haaveenasi sitten liikkuvuuden lisääminen, painonpudotus tai esimerkiksi lihaskunnon parantaminen, haluan aidosti auttaa sinua ja tehdä yhdessä haaveistasi totta!

koulutukseni:
Auktorisoitu personal trainer
Fustra 1-2 taso

Suositukset

”Iida on aina iloinen, hauska ja tsemppaava ohjaaja. Hänen ohjauksilleen on aina kiva tulla.”
Iina 23

”Innostava ja aina hyväntuulinen traineri. Jaksaa tsempata, vaikka itselle sattuisi vähän heikompi treenipäivä.”
Jyrki 55

”Iloinen, tsemppaava, ammattitaitoinen ja haastaa minua juuri oikealla tavalla, mitä ehdottomasti tarvitsen. Iidan kanssa tulee fiilis, että minua kuunnellaan ja yhdessä työstetään. Iida on oikea PERSONAL trainer.”
Marita 35

fustra-ohjaaja_erik
Erik Manelius

Fustra-ohjaaja

044 766 4584

erik.manelius@foreverclub.fi

Valmistuin 2018 liikuntaneuvojaksi Kisakallion Urheiluopistosta.
Olen urheilullinen nuorimies, joka on harrastanut kaikenlaisia lajeja pienestä asti.
Niin sanottu ”pallotaituri” jonka päälajeina toimivat koripallo ja jalkapallo.
Olen aina halunnut auttaa ja kannustaa kaikenikäisiä ihmisiä liikkumaan ja elämään terveellisesti. Sen vuoksi Fustra-ohjaajana olen motivoiva ja tarkka.

Huumorintajua löytyy ja pidän erityisen tärkeänä, että ohjauksen parissa tulee olla myös hauskaa.
Valmentajana haluan auttaa asiakasta pääsemään omiin tavoitteisiin, oli se sitten liikkuvuus, työhyvinvointi, painonpudotus, lihaskunnon parantaminen tai ruokavalio.
”Jokainen tsäänssi on mahdollisuus”