Monipuolisin kuntosali Turussa

Forever Kuntoklubi tarjoaa asiakkailleen parhaan mahdollisen treenikokemuksen Turun alueella. Tämä viihtyisä kuntosali on varustettu uusimmilla ja monipuolisimmilla kuntosali- ja vipuvarsilaitteilla, mukaan lukien David-laitteet ja Star Trac -lämmittelylaitteet. Näissä laitteissa on TV-vastaanottimet ja ne voidaan liittää omaan älypuhelimeen tai MP3-soittimeen, jotta treenaaminen olisi mukavaa ja rentouttavaa.

Lisäkapasiteettia tarjoilee 400 neliön yläsalimme, jotka takaavat tilaa ja tilavuutta kuntoilulle joka päivä.

Forever Kuntoklubin kuntosali on paikka, jossa voit saavuttaa tavoitteesi ja parantaa terveyttäsi, ja samalla nauttia miellyttävästä treeniympäristöstä. Tervetuloa Forever Kuntoklubille!

Forever Kuntoklubista

Tarjoamme asiakkaillemme viihtyisät tilat ja erittäin tehokkaan jäähdytetyn ilmanvaihdon, joka takaa mukavamman treenikokemuksen. Kirkasvalolamput pitävät mielen virkeänä ja Design­saunat miehille ja naisille sekä infrapunasauna naisille antavat mahdollisuuden rentoutua ja hemmotella itseään ennen tai jälkeen treenit.

Forever Kuntoklubi tarjoaa myös Human Sport -laitekokonaisuuden, joka on ensimmäinen tällaisen laitteen tarjoava kuntosali Turussa. Lisäksi tarjoamme Core Zone -kuntoutus palveluita selälle ja selkärangalle. Vapaapainoalueet ovat myös tärkeä osa tätä kuntosalia ja tarjoavat mahdollisuuden kasvattaa lihasmassaa ja saavuttaa tavoitteet.

Leaf Areena on rento ja viihtyisä treenipaikka, jossa ei ole jäsenyyspakkoa. Tervetuloa kokemaan paras treenikokemus Forever Kuntoklubilla!

Haluan lisätietoja

Hinnasto

leaf areenan alkerran kuntosalin sohvanurkka