Monipuolisin kuntosali Turussa

Viihtyisä Forever Kuntoklubi on Turun monipuolisin ja nykyaikaisin kuntosali. Forever Kuntoklubi tarjoilee kuntoilijoille ajantasaisimmat ja monipuolisimmat David-kuntosali- ja vipuvarsilaitteet sekä Star Trac -lämmittelylaitteet, jotka on varustettu TV-vastaanottimilla. Niihin voit myös liittää oman kännykkäsi, iPodisi tai USB-muistitikkusi mediasisältöineen ja katsoa elokuvia tai kuunnella musiikkia treenien lomassa. Lisäkapasiteettia tarjoilee 400 neliön yläsalimme, joten tilaa kuntoilulle löytyy Leaf Areenan jokaisena aukiolopäivänä.

Forever Kuntoklubista

Viihtyisät tilamme ja erittäin tehokas jäähdytetty ilmanvaihto takaavat, että jaksat treenata Leaf Areenalla pidempään. Salien kirkasvalolamput pitävät lisäksi mielen virkeänä. Design­saunat miehille ja naisille sekä infrapuna­sauna naisille hemmottelevat kunnon ihmisiä sekä ennen että jälkeen treenien. Leaf Areena on rento treenipaikka eikä Kuntoklubissa ole jäsenyyspakkoa.

Tarjoamme ensimmäisenä kuntosalina Turussa treenaajien käyttöön myös Human Sport -laitekokonaisuuden. Palveluihimme kuuluu lisäksi Core Zone -kuntoutus selälle ja selkärangalle. Ja mitä olisikaan kuntosalimme ilman suuria vapaapainoalueitamme, joilla pääset kasvattamaan lihasmassaasi?

Kokeile kolme päivää

Hinnasto

leaf areenan alkerran kuntosalin sohvanurkka

Kuntoneuvojat

Kirsi Enqvist

Kuntoneuvoja

050 4136 417

kirsi.enqvist@leafareena.fi

Elina Harjunpää

Kuntoneuvoja

050 569 5770

elina.harjunpaa@leafareena.fi