Hygiointi tarkoittaa tavaroiden kuten urheiluvarusteiden, jalkineiden, lastenvaatteiden ja -lelujen, tai esimerkiksi kypärien ja muiden urheiluvälineiden käsittelyä jossa puhdistetaan hajut ja mikrobit ilman vettä, pelkkään otsonikaasuun perustuen.

Otsonointia on käytetty jo kauan huoneistojen ja autojen hajujen poistamiseen sekä desinfiointiin, nyt otsonointi on tuotu myös Leaf Areenalle liikuntavarusteiden ja esimerkiksi lastenvaatteiden ja lelujen puhdistamiseen.

Hygiointi poistaa hajut ja taudinaiheuttajat

Hygio

Hygio -otsonointikaappi parantaa huomattavasti hygieniatasoa poistamalla hajut ja tauteja aiheuttavat mikrobit tavaroista. Käsittely raikastaa ja desinfioi tehokkaasti ja helposti erilaiset tarvikkeet, välineet ja tekstiilit. Sen käyttö on helppoa, turvallista, tehokasta ja ekologista. Hygiointi soveltuu lähes kaikille materiaaleille, erityisesti aroille ja vaikeasti puhdistettaville tuotteille. Laitteen teho perustuu otsoniin ja sen ominaisuuteen tuhota haitallisia mikrobeja nopeasti ja turvallisesti. Laitteen avulla voidaan ehkäistä merkittävästi tartuntatautien leviämistä. Hygiointi säästää kustannuksia, vähentää tekstiilien kulumista ja poistaa ikävät hajut.

Hygiointi on helppoa

Pyydä hygiokaapin avain kahvilan kassalta, avaa kaappi ja asettele hygioitavat tavarat ilmavasti hyllyille, sulje ja lukitse kaappi, valitse ohjelma ja käynnistä hygiointi. Hygioidut tavarat voidaan ottaa käyttöön heti käsittelyn jälkeen.

Puhdistusohjelmat

 • hygio2

  10 minuuttia

  • Nopeaan hygiointiin
 • 30 minuuttia
  • Tehokkaampi ohjelma
 • 60 minuuttia
  • Tehokkain ohjelma joka hygioi tuotteet perusteellisesti

Voit valita vapaasti minkä vain ohjelman,
hinta on aina  5 € / kerta.

Otsonikaasun pitoisuus on joka ohjelmassa sama, hygiointiteho perustuu käytettyyn aikaan.

Hygiointi soveltuu luonnonkumia lukuunottamatta kaikille materiaaleille, myös aroille ja vaikeasti puhdistettaville tuotteille. Hygiointi poistaa pinttyneenkin hajun, eikä kuluta käsiteltävää materiaalia.

Otsoni tehoaa bakteereihin ja muihin mikrobeihin, homeisiin ja hiivoihin. Tutkimuksissa on osoitettu otsonin tuhoavan tehokkaasti esim. Clostridium difficile-, salmonella- ja MRSA-bakteereita sekä useita viruksia kuten noroviruksen. Esimerkiksi E. coli -bakteerin kuolleisuus tunnin ohjelmalla on 99,999%.