Ryhmäliikuntatiloja Leaf Areenalta löydät yhteensä kolme. Niitä jokaista viilentää tehokas koneellinen ilmastointi ja ne ovat akustisesti optimoidut ja äänieristetyt. Kaikki kolme salia on varustettu studiotason äänentoistolla, kirkasvalovalaistuksella sekä tehostelampuilla tunnelman maksimoimiseksi. Spinning-salimme on varustettu aidoilla uusilla Spinning-pyörillä. Leaf Areena on rento treenipaikka eikä Kuntomaailmassa ei ole  jäsenyyspakkoa.

Ei huolta lapsista treenien aikana

Palveluihimme kuuluu myös lapsiparkki, joten voit tuoda lapsesi valvojien hoivaan Mehukatti Lastenmaailmaan ryhmäliikuntatunneilla käynnin ajaksi. Varaathan hoitoajan Leaf Areenan kahvilasta tai puhelimitse numerosta 010 281 4400 viimeistään päivää aikaisemmin. Lapsiparkki on kanta-asiakkaillemme ilmainen.

Lisää tietoa lapsiparkista

Kattava valikoima kaiken tasoisille liikkujille

Leaf Areenan valikoimiin kuuluvat muun muassa tehokkaat Les Mills -tunnit, Zumba ja omat tuntinsa kahvakuula-treeneille. Tarjolla on siis monipuolinen valikoima eri treenejä niin aktiivi- kuin voimaliikkujillekin.

Varauskalenteri

Tuntikuvaukset

Ryhmäliikuntaohjaajat

Ryhmäliikunta-aikataulut ja ohjeet

Ohjeet

  • Ryhmäliikuntatuntien mahdolliset muutokset päivitetään varauskalenteriin, muista aina varata paikkasi varauskalenterista sekä tarkistaa mahdolliset tuntien muutokset etukäteen.
  • Varauskalenteria voit selata ilman tunnuksia valitsemalla varauskalenterin vasemman palkin ylimmän kohdan "Selaa vuoroja".
  • Varauskalenterissa on varattavissa 80 % tunnin kokonaispaikoista, loput 20 % paikoista jaetaan alakerran kosketusnäytöllä saapumisjärjestyksessä, tunti tulee näkyviin näytölle kahta tuntia ennen ryhmäliikuntatunnin alkua.
  • Tuntien varaaminen onnistuu vain kun sinulla on David Kuntomaailman kymmenen kerran kortti, neljän viikon kortti tai kanta-asiakkuus.
  • Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi: ensimmäisellä kirjautumiskerralla (www.leafareena.fi/varauskalenteri) valitse "unohditko salasanasi?" ja syötä järjestelmäämme antamasi sähköpostiosoite. Saat salasanan sähköpostiisi.
  • Kertakäyntejä ryhmäliikuntatunneille ei voi varata etukäteen.
  • Samanaikaisia varauksia voi olla 10 kpl.
  • Varauksen pystyy poistamaan kun tunnin alkuun on aikaa yli kaksi tuntia, tämän jälkeen varausta ei pysty enää peruuttamaan.
  • Varaukset vapautuvat 10 minuuttia ennen tunnin alkamista, jonka jälkeen varattu paikka on vapaana lunastettavaksi alakerran kosketusnäytöllä. Tule siis ajoissa paikalle!
  • Kolmesta saapumattomasta varauksesta viimeisen kolmen kuukauden aikana, varauskalenterin tunnukset menevät lukkoon.

Ryhmäliikunnan aikataulu - Syksy 2018 - Päivitetty 6.8.2018

Kadottamon varaukset 19.1.2018 alkaen

Tuntikuvaukset

Ryhmäliikuntakalenteri vaihtuu kolme kertaa vuodessa (syksy, kevät, kesä). Tässä on listattu kaikkien tuntien tuntikuvaukset, vaikka kyseinen tunti ei juuri nyt olisikaan ryhmäliikuntakalenterissa mukana.

AC TC

Areena Cross Training Circuit pitää sisällään liikkuvuus-, voima-, nopeus-, kahvakuula- sekä kestävyysharjoittelua. Täydellinen paketti salikävijöille sekä ryhmäliikkujille. Harjoittelu on tehokasta, mielenkiintoista ja monipuolista. Nostaa sykettä, kuluttaa paljon kaloreita, parantaa voimaa, kestävyyttä ja tekniikkaa.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Aerobic

Tunti koostuu perinteiseen aerobickaavaan tehdystä kokonaisuudesta, jossa toistetaan niin aerobic- kuin tanssiaskeleita jatkuvana nauhana kunnes päästään lopulliseen koreografiaan. Koreografia opetellaan ohjaajan johdolla muutamista erillisestä osiosta, joita liitetään lopuksi yhteen. Tunnilla ei ole juurikaan varsinaisia hyppyjä, ja ohjaaja aina löytää halukkaille vaihtoehtoisia liikkeitä. Taustalla soi inspiroiva musiikki jatkumona, eli jatkuvana nauhana ilman taukoja. Juomataukoja tunnilla toki pidetään.
Tunnelma on hauska, inspiroiva ja varsin antoisa. The 80`s and 90´s are BACK!

Tunnin kesto 55 minuuttia.

AP TC

Areena Power Training Circuit on erinomainen tuki perinteiselle kuntosaliharjoittelulle. Tunnilla ei opetella askelsarjoja vaan keskitytään voimaliikkeisiin BodyPump -tangoilla sekä kahvakuulilla. 

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Areena sisu

Tunnilla kehität koko kehon voimatasoja ja kuntoa sopivassa suhteessa. Älä anna alkutunnin perusvoimaharjoittelun verkkaisen tahdin hämätä, tahti kiihtyy loppua kohden eikä jätä ketään kylmäksi. Aimo annos Sisua tunnille mukaan!

Tunnin kesto 55 minuuttia.

BodyAttack

Tässä energisessä intervallitreenitunnissa yhdistyvät atleettiset aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Energiset ohjaajat ja vauhdikas musiikki motivoivat osallistujia yltämään tavoitteisiinsa. Sopii kaikille, joilla on kohtuullinen kunto. Liikkeet ovat yksinkertaisia, joten sinulla ei tarvitse olla erityisen hyvä koordinaatiokyky.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

BodyBalance

Joogaan ja pilatekseen pohjautuva ryhmäliikuntatunti, jonka liikkeitä rytmittää rauhallinen musiikki. Vahvistaa vatsa- ja selkälihaksia, parantaa tasapainoa ja liikkuvuutta, vähentää lihaskireyksiä ja stressiä.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

BodyCombat

Tehokas tunti jossa yhdistellään liikkeitä eri itsepuolustuslajeista. Bodycombat kohentaa kuntoa ja itsepuolustuskykyä.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

BodyPump

Lihaskestävyystunti, jossa harjoitellaan rytmikkään musiikin tahdissa suurimmat lihasryhmät levytangon ja painojen avulla.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

Cardio HIIT

Tehokas intervallityyppinen tunti nostaa sykettä ja saa hien pintaan, kehittää hyvin yleiskuntoa, nopeutta ja voimaa. Tunti kehittää aerobista ja anaerobista kestävyyttä sekä aktivoi nopeita lihassoluja. Hyväkuntoisille liikkujille.

Tunnin kesto 45 minuuttia.

Core HIIT

Tunti painottuu keskivartalon vahvistamiseen, joihin kuuluu selkä, vatsa ja pakaralihakset. Lisäksi tunnilla nostetaan sykettä eli väliin tehdään sykettä kohottavaa liikuntaa. Jokainen tekee oman kuntonsa mukaan, joten tunti sopii hyvin aloittelijoille sekä pidempään harrastaneille.

 

Tunnin kesto 45 minuuttia.

CXWorx

Dynaamisten lihaskuntoliikkeiden avulla vahvistetaan vatsa- selkä- ja pakaralihaksia, mikä parantaa myös yleistä hyvinvointia. Nopea ja tehokas treeni, haastava harjoitus sekä lihaksille että keskittymiskyvylle.

Tunnin kesto 30 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltaista toiminnallista liikkuvuus- ja liikehallintaharjoittelua, jonka tavoitteena on voimantuoton, tasapainon ja koordinaation sekä liikkuvuuden paraneminen. FasciaMethod on dynaamista liikkuvuusharjoittelua, toiminnallista tasapaino- liikehallintaharjoittelua sekä rentoutumista.

Tunnin kesto 45 minuuttia.

Foamroller

Kehonhuoltotunti. Tunnin tarkoitus on hieroa ja venyttää pehmytkudoksia sekä laukaista lihasten ja lihaskalvojen jännityksiä rullan avulla. Rentouttava tunti sopii kaikille ja on rauhallinen sekä hyväksi keholle.

Tunnin kesto 45 minuuttia.

Kahvakuula

Toiminnallisen harjoittelun tunti, liikkeissä käydään koko keho tehokkaasti läpi. Kahvakuula on monipuolinen liikuntaväline, jolla voi lisätä voimaa, liikkuvuutta, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Kahvakuulien painot 4 kg, 6 kg, 8 kg, 12 kg, 16 kg sekä 20 kg. Rankka tunti.

Tunnin kesto 40 - 55 minuuttia.

Kahvakuula Helppo

Kahvakuulalla harjoittelu sopii sekä naisille että miehille, eikä sen aloittaminen vaadi jo valmiiksi hyvää kuntoa tai liikkuvuutta. Tunnilla tehdään monipuolinen lämmittely ja keskitytään lajiin tutustumiseen sekä tekniikan opetteluun. Kahvakuulan avulla voi lisätä voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Kahvakuula Helppo -tunti on tarkoitettu erityisesti vasta-alkajille ja lajiin tutustumiseen sekä perusliikkeiden tekniikan opetteluun. Tunnilla keskitytään peruskahvakuulaliikkeiden tekniikkaan ja hallintaan. Tunti on hieman muita kahvakuulatunteja kevyempi ja helpompi, hyvä tunti aloittaa kahvakuulailu.

Tunnin kesto 45 - 55 minuuttia.

Kahvakuula Keskitaso

Kahvakuulalla harjoittelu sopii sekä naisille että miehille, eikä sen aloittaminen vaadi jo valmiiksi hyvää kuntoa tai liikkuvuutta. Kahvakuulan avulla voi lisätä voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Keskitason tunnilla keskitytään enemmän tehokkaaseen ja monipuoliseen  harjoitteluun. On hyvä käydä ensin Kahvakuula  Helppo -perustunnilla ennen keskitason tunnille osallistumista. Tällä tunnilla oletetaan jo kaikkien osaavan perustekniikat.

Tunnin kesto 45 - 55 minuuttia.

Kahvakuula Haastava

Tämä tunti on kahvakuulatunneista intensiteetiltään rankin ja haaastavin. Tunnilla käytetään ns. kisakuulia. Tunti rakentuu alkulämmittelyyn, työstöosuuteen sekä loppujäähdyttelyyn. 

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Kehonhuolto

Kehonhuolto on 45 minuuttia kestävä, kaikille sopiva tunti, jonka tarkoituksena on ennen kaikkea parantaa liikkuvuutta ja omaa kehontuntemusta. Tunti koostuu erilaisista kehonhuoltotekniikoista ja sisältää usein jonkun teeman joka vaihtelee pari kertaa kauden aikana. Jos treenaat paljon, arkesi on kuormittavaa, kaipaat liikuntaasi monipuolisuutta ja haluat että kehosi voi hyvin, on tunti juuri sinulle oikea!

Tunnin kesto 45 minuuttia.

Kehonmuokkaus

Kehonhuolto tunnilta saat liikettä ja liikkuvuutta. Pienen alkulämmittelyn jälkeen tunnilla tehdään kokonaisvaltaista toiminnallista liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua. Tavoitteena on tasapainon ja koordinaation sekä liikkuvuuden paraneminen. Tunti sopii kaikille. Tunti ei sisällä hyppyjä eikä vaikeita askelsarjoja.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

LEGenDArY

Tämä kestoltaan 45 minuutin treeni keskittyy alaraajojen monipuoliseen harjoittamiseen. Tunnilla käytetään tankoja, kahvakuulia, bokseja yms. Tunnin tarkoitus on lisätä jalkojen voimatasoja sekä kestävyyttä. Harjoituksessa ei ole askelkuvioita, joten tunti sopii vaikka salijannun tueksi saliharjoitteluun. Don’t skip legday!

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Pilates

Parantaa ryhtiä, hengitystä ja stressin hallintaa. Vahvistaa keskivartalon lihaksia ja lisää voimaa syviin lihaksiin.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

P&M (Power & Mobility)

Power & Mobility – Pääosin kehonpainoa hyödyntävä hikinen peruskuntoalueen tunti, jolla syke ei kohoa tappiin. Voima -osuuden jälkeen keskitytään kehittämään liikkuvuutta sekä liikehallintaa. Missään kohdassa ei pysähdytä täysin venyttelemään, vaan liikkuvuusharjoitteetkin ovat dynaamisia. Tunti sopii tukevaksi harjoitteluksi kokeneemmille ja startiksi aloittelijoille, sillä tavoitteena on kehittää ja ylläpitää jokaiselle jo arkielämässä välttämättömiä liikeratoja ja liikkumistapoja. Voit jättää kengät kotiin ja tarvitset mukaan vain juomapullon ja hikipyyhkeen.
 
Tunnin kesto 55 minuuttia

PowerBall

Isolla jumppapallolla tehdään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä sekä liikkuvuutta ja tasapainoa kehittäviä liikeitä. Tunti sopii kaikille.

Tunnin kesto 45 minuuttia, johon yleensä lisätää 15 minuutin venyttelyosuus.

Shape UP!

Tunti aloitellaan helpoilla kehoa avaavilla ja lämmittävillä liikkeillä. Lihaskunto-osuus tehdään eri kuntovälineitä käyttäen. Välillä harjoitus tehdään paikalla omassa työpisteessä, välillä salissa liikkuen. Tunti haastaa koko kehon lihakset, välillä kokonaisvaltaisesti ja välillä keskitytään tiettyihin lihaksiin.Tunti on hauska, monipuolinen ja tehokas ja sopii kaikille, kunnosta riippumatta.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

SH'BAM

Irrottele uusimmalla ryhmäliikuntatunnilla. Ihastu hauskoihin liikkeisiin ja koe tanssin iloa. Yksinkertaiset, mutta kuuman trendikkäät tanssiliikkeet tekevät SH`BAMin – tunnista täydellinen tapa kohottaa kuntoa ja samalla koet olevasi tanssiparketin tähti – vaikka se ei olisikaan tyypillistä sinua. Sopii kaikille!

Tunnin kesto 45 minuuttia.

Spinning Basic

Sopii hyvin aloittelijoille. Opetellaan pyöräilyn tekniikoita mukaansa tempaavan musiikin tahdissa.

Tunnin kesto 45 minuuttia.

Turun alueen ainoana liikuntakeskuksena tarjoamme aidon alkuperäisen Spinningin parhailla ja uusimmilla Spinning-pyörillä sekä lisensoiduilla Spinning-ohjaajilla. Tehokasta ja vaihtelevaa peruskestävyyttä ja vauhtikestävyyttä lisäävä aerobinen harjoittelu.

Spinning Cardio

Vauhtikestävyystunti, jossa poljetaan monipuolisesti eri tekniikoita käyttäen.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Turun alueen ainoana liikuntakeskuksena tarjoamme aidon alkuperäisen Spinningin parhailla ja uusimmilla Spinning-pyörillä sekä lisensoiduilla Spinning-ohjaajilla. Tehokasta ja vaihtelevaa peruskestävyyttä ja vauhtikestävyyttä lisäävä aerobinen harjoittelu.

Spinning Intervalli

Vaihtelevia tekniikoita käyttäen sykevaihteluja. Sopii vaativammallekin harjoittelijalle.

Tunnin kesto 55 - 75 minuuttia.

Turun alueen ainoana liikuntakeskuksena tarjoamme aidon alkuperäisen Spinningin parhailla ja uusimmilla Spinning-pyörillä sekä lisensoiduilla Spinning-ohjaajilla. Tehokasta ja vaihtelevaa peruskestävyyttä ja vauhtikestävyyttä lisäävä aerobinen harjoittelu.

Spinning Race Day

Tule mukaan polkemaan hyvässä hengessä kolme tuntia ja ylittämään itsesi. Useampi ohjaaja ohjaa oman osuutensa.

Tunnin kesto 180 minuuttia.

Turun alueen ainoana liikuntakeskuksena tarjoamme aidon alkuperäisen Spinningin parhailla ja uusimmilla Spinning-pyörillä sekä lisensoiduilla Spinning-ohjaajilla. Tehokasta ja vaihtelevaa peruskestävyyttä ja vauhtikestävyyttä lisäävä aerobinen harjoittelu.

Sprint

Kovatehoinen sisäpyöräilyharjoitus Sprint on kehitetty vastaamaan nykyajan kuntoilijoiden korkeita odotuksia kuntokeskusten tarjoamia liikuntapalveluita kohtaan. Sprint on 30 minuuttia kestävä intervallityyppinen sisäpyöräilyharjoitus, jossa asiakkaat keskittyvät vetämään intervallit niin kovaa kuin jaksavat periaatteella ”maksimaaliset tulokset minimaalisessa ajassa”. Yksi kouluttajistamme kiteytti harjoituksen luonteen testattuaan Sprint-tuntia ONE LIVE -tapahtumassa sanomalla, että ”vedät 15 intervallia ihan täysillä ja sitten se on ohi”
 
Tunnin kesto: 30 minuuttia.

TRX

TRX-tunnilla kehität toiminnallista voimaa, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä syviä vatsalihaksia. Tunti sopii kaikille kuntosalitreenaajille sekä ryhmäliikunnan aktiivikäyttäjille!

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

TRX Kiertoharjoittelu

TRX Kiertoharjoittelu -tunnilla tehdään liikkuvuus-, voima-, nopeus-, kestävyys- sekä tasapainoharjoittelua. Apuvälineinä ovat pääasiassa TRX-nauha, mutta myös kahvakuula, Spinning-pyörä ja MFC-pallo. Tunti on funktionaalista treenaamista ja siten tehokasta, mielenkiintoista, monipuolista ja haastavaakin. Intensiivisellä treenaamisella saat sykkeen ylös, jolloin kulutat kaloreita ja hapenottokykysi kehittyy. Tunti sopii myös ensikertalaisille, sillä liikkeet opastetaan tunnin alussa.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Vatsa-Pakara HIIT

Tunnille tehdään patteriharjoituksen muodossa lihaskuntoliikkeitä aikaa vastaan.
Painopisteenä vatsalihakset, pakaralihakset sekä jonkin verran jalkalihaksia ja selkälihaksia. Tunti sopii kaikille ja jokainen voi tehdä oman kuntonsa mukaan. Tehokas tunti.

Tunnin kesto 45 minuuttia.

Venyttely

Rentouttavassa venyttelyssä pyritään lisämään lihasliikkuvuuksia sekä edistämään lihastenpalautumista.

Tunnin kesto 30 - 45 minuuttia.

Whole Body

Whole body on nimensä mukaisesti koko keholle suunnattu harjoitus. Kestävyyden ja voimatasojen lisäksi kehität nopeutta, tasapainoa ja liikkuvuutta. Se touteutetaan mm. kuntopiirin muodossa.  Jokaisessa liikkeessä on eri tasoisia suoritustapoja, jonka ansiosta harjoitus sopii yhtä hyvin niin liikunnan aloittelijoille kuin aktiivisesti treenaaville.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Zumba Fitness

Hauskaa ja tehokasta! Mukaansa tempaava musiikki merengue, salsa, reaggeton, sekä cumbia joihin jokainen ohjaaja kehittää omat koreografiansa. Syke nousee ja hiki tulee huomaamatta.

Tunnin kesto 55 minuuttia.

Katso lisätietoa tästä linkistä.

Ryhmäliikuntaohjaajat

mia_aminne
Mia Åminne

Kuntovalmentaja, Ryhmäliikuntaohjaaja, David Kuntomaailma -vastaava

040 684 8158

mia.aminne@leafareena.fi

Lue esittely

Tällä pirteällä ja iloisella energiakimpulla on pitkä jalkapallo- ja salibandytausta, mutta nykypäivänä löydät Mian joko salilta tai juoksupolulta. Mia on ryhmäliikuntaohjaaja, lisensoitu FAF personal trainer sekä koulutettu crossfit Level 1 ohjaaja. Monipuolisuus ja tehokkuus ovat hänen avainsanansa niin kuntovalmennuksessa kuin ryhmäliikuntatunneillakin.

Mikäli haluat treenata på svenska, onnistuu se Mian kanssa!

Asenne ratkaisee!

img_5358_290
Hemmo Kuusisto

Kuntovalmentaja, Ryhmäliikuntaohjaaja

040 411 4243

hemmo.kuusisto@leafareena.fi

Lue esittely

Hemmo on monipuolinen vuonna 2011 Leaf Areenalla aloittanut, kouluttautunut Personal Trainer, ryhmäliikuntaohjaaja ja Urheiluhieroja. Tällä koko ikänsä urheilleella ikiliikkujalla on hyvä anatomian tuntemus sekä puhtaat suoritustekniikat hallussa, niin yksilö- kuin ryhmäliikuntatunneillakin. Laaja tietotaito myös juoksun saralla, kouluttautunut toiminnallisen harjoittelun, kahvakuulan ja TRX:n parissa. Valmentajana innostavan monipuolinen ja vaativan kannustava. Avaimet onnistumiseen. Liikkeelle!

minna_karvinen
Minna Karvinen

Ryhmäliikuntaohjaaja

tyontekija_default_290
Anton Romanov

Ryhmäliikuntaohjaaja

010 281 4410

tyontekija_default_290
Henna Kammonen

Ryhmäliikuntaohjaaja

Ryhmäliikuntaohjaaja Anna Lilja
Anna Lilja

Ryhmäliikuntaohjaaja

tyontekija_default_290
Katja Klimenko-Nuorela

Ryhmäliikuntaohjaaja

Lue esittely

Ohjaan Leafillä spinningiä ja lisäksi barrea ja pilatesta. Oma lajitaustani löytyy maantiepyöräilystä ja baletista. Haluan pitää tuntini mielenkiintoisina ja innostavina. Tavoitteenani on saada jokainen liikkuja haastamaan itsensä reippaalla ja positiivisella meiningillä. Iloisin mielin tervetuloa treenaamaan!

Ryhmäliikuntaohjaaja Veera Koistinen
Veera Koistinen

Ryhmäliikuntaohjaaja

Lue esittely

Veeran vahva urheilutausta on tuonut intohimoa ihmisten kanssa liikkumiseen ja kuntosaliohjaajana Veera kokee liikunnan voimavarana.

Kiinnostus ihmisten hyvinvoinnista ja terveydestä alkoivat hoitoalalla työskennellessä ja energisen Veeran ammattitaitoinen ote ohjata tunteja näkyvät tekniikkaan ja kehontuntemukseen keskittyen.

Vauhtia ja itsensä haastamista ei kuitenkaan unohdeta tunneilla ja Veeran kanssa pääsee liikunnan iloa jakamaan mm. spinning -pyörän selässä sekä Les Mills BodyAttack ja CXWorx tuntien muodossa.

Kuntovalmentaja ja ryhmäliikuntaohjaaja Maaret Lindholm
Maaret Lindholm

Kuntovalmentaja, Ryhmäliikuntaohjaaja

010 281 4410

Lue esittely

Maaret on nuorta mimmienergiaa edustava ryhmäliikuntaohjaaja sekä kuntovalmentaja. Hän on lisensoitu FAF personal trainer ja TRX-ohjaaja. Reippaalla ja iloisella asenteella Maaret luo treenistä tehokkaan ja monipuolisen. Yhdessä Maaretin kanssa saat pysyviä tuloksia aikaan niin ryhmäliikuntatunneilla kuin kuntovalmennuksessakin. Positiivisella energialla eteenpäin!